Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Bitwy będą na zasadzie wypełniania Twoich rozkazów przez oddziały, które sterowane będą automatycznie. Przed bitwą wydajesz serię rozkazów (programujesz wojsko), a bitwę rozgrywają juz sami.
_________________ WarlikeCrusader 25.11.2006 15.32.00 Tak teraz spotkanie Ala na forum to prawdziwy rarytas.
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Nom, na pewno będą statki. Zobaczcie poniżej - to po prawej - czy to nie wygląda jak doki?
Tak, to są doki.
Ponceriusz napisał/a:
Mi to nie wygląda jak doki, bardziej winiarnie na wzniesieniu. Doki powinny być większe
Po co? Żeby lotniskowce tam dokowały? Nie jest to cokolwiek na wzniesieniu ponieważ wtedy musieliby rysować grafiki wszystkich budynków w iluśtam wariantach wzniesień.
Lord Smerf napisał/a:
Jak dla mnie to jest winiarnia, przecież widać beczki itd.
Nie wiem czy wiesz, ale w beczkach przechowywano różne rzeczy. Winiarnię widać na tym dużym screenie, tam też widać beczki więc te doki nie będą jakimś budynkiem przetwórczym.
Ten "przekrojony" budynek nad siedzibą to wg mnie teatr. Widać błazna i ławki dla publiczności.
Ciekawi mnie też co to jest. Wygląda jak jakiś żółw ninja
A, teraz się przypatrzyłem... Jest drabina, zatem raczej jednak nie winiarnia. Ale to fioletowe... Taki kolor miały winogrona i wino w poprzednich częściach, tym się kierowałem.
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 4 Październik 09, 12:16
No, ale równie dobrze może być to fioletowy materiał. I właśnie - jest drabinka, dużo miejsca na różne materiały i osoby wyładowywujące towary...
ponceriusz napisał/a:
Doki powinny być większe
Czemu? W dodatku mogą zrobić np. większą i mniejszą stocznię, a poza tym i ta jest duża.
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Gra w: Twierdza, twierdza krzyżowiec
Wysłany: 4 Październik 09, 19:59
Taa ale z tego co widziałem to te Kingdoms chyba jest na neta bo w Plemionach też jest tak podobnie tylko tam nie będziesz budował farm albo czegoś tam innego w dowolnym miejscu tam nie ma wyboru a tu w tej jest ale ciekawe może nie będzie na przeglądarkę ?? no ale ciekawe co nowego do editora dadzą jak w ogóle dadzą edytor ale chyba jednak będzie bo jak to bez edytora o się chyba obrażę ( wy też ?)
_________________ Późno już Ser, nie jesteś zmęczony?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum