Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
You appear to have a firewall or router that is blocking you from playning games . Nie mam routera i pisze tak co jakiś czas FW wyłączony , dodam że wtedy sie dosyc net ścina.
Gra w: Crusader multi
Wysłany: 19 Sierpień 09, 05:51
Jak jesteś już w gr to spróbuj wyjść i wejść, czasami parę razy, to pomaga, jak wyskakuje jakiś błąd.
Jak nie możesz włączyć gr to zreinstaluj (usuń wszystkie resztki gr), jak nie masz routera i fw wyłączony to powinno działać bez zarzutu.
Witam ja też mam problem z gameranger czasem działa a czasem wyłancza się co sekundę i wyskakuje komunikat ''You have been disconnected , no multiple logins '' . Nie wiem o co chodzi ? Przeinstalowałem gamerangera już 6 razy zmieniłem program antyvirusowy, przeinstalowałem grę , windowsa i dalej nic. Nie mam problemów z netem zresztą na gamespy arcade wszystko nadal pięknie mi działa i tam mogę grać . Niestety tam nie ma z kim grać .
You appear to have a firewall or router that is blocking you from playning games . Nie mam routera i pisze tak co jakiś czas FW wyłączony , dodam że wtedy sie dosyc net ścina.
Też mam taki problem A firewall mam wyłączony, mam internet radiowy... Nie wiem co jest grane
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum