Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Zna ktoś z was stronę gdzie są tutoriale kampani na video? Ja szukałem i nie mogłem znaleźć. Na tej (http://www.stronghold.unl.pl/news.php) stronie jest jakiś błąd bo klikając w "video" w rubryce SC wychodzą przeciwnicy.:(
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Ja bym prosił o jakiś tutorial gry w multi, wiem że są wszelakie rozpiski, ale chciałbym zobaczyć jak to wygląda w praniu. Może to być jakiś nudny wykład lub pojedynek jakichś bardzo dobrych graczy.
Gra w: Crusader multi
Wysłany: 28 Sierpień 09, 11:45
Wendigo, to nie problem zrobić taki tutorial, tylko problem z tym, że po pierwsze jak nie masz praktyki w multi to dużo z niego nie zrozumiesz, po drugie nawet jak się zrozumie to będzie potem tak, jak obecnie jest w multi - nowi gracze uczą się prawie na pamięć jak budować na tej jednej przykładowej mapie ( obecnie dominuje event edited low rec) i jęczą jak się da inną mapę, a niektórzy to nawet jak im się da inne miejsce niż to , na którym się nauczyli.
Jest na forum nauka dla początkujących - dogadaj się z jakimś pro, to zobaczysz jak się buduje i gra "na żywo" - i na pewno to lepsze.
Kiepsko u mnie z czasem, więc chyba nie warto komuś truć, jeśli miałbym się nie stawić. Wolałbym jednak pobrać jakieś tutoriale czy gameplaye i wyciągnąć wnioski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum