Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Zwykłe oszustwo, które na pierwszy rzut oka jest niewidoczne
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Ja mam pytanie... Czy na multi 1vs1 można zamurować swojego lorda? Wiecie o co mi chodzi otoczyć go murem...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Jeśli w trakcie ustalania zasad gry nie było podane 'kok' (king on keep) to możesz robić z lordem co tylko chcesz (np murować żywcem). Jeśli było podane kok to lord musi cały czas siedzieć na siedzibie. Nie możesz nim np uciekać przed assasynami
Na mnie koleś wysłał 200 rycerzy i 100 katapult.
Rozwalił mury i wkroczył rycerzami, ja miałem może 50 arabskich żołnierzy i 150 łuczników, na szczęście miałem fose z olejem i jednym strzałem cała jego armia spłonęła. Zrobiłem tak 3 razy, dopiero za 4 razem mnie rozwalił gdy wysłał jeszcze z 200 konnych łuczników...
Na mnie koleś wysłał 200 rycerzy i 100 katapult.
Rozwalił mury i wkroczył rycerzami, ja miałem może 50 arabskich żołnierzy i 150 łuczników, na szczęście miałem fose z olejem i jednym strzałem cała jego armia spłonęła. Zrobiłem tak 3 razy, dopiero za 4 razem mnie rozwalił gdy wysłał jeszcze z 200 konnych łuczników...
To czemu nie wykorzystałeś okazji i go nie rozwaliłeś jak jego armia spłoneła?
Jak sama nazwa wskazuje polega na podwojeniu liczby pracowników ( chociaż można ich mieć więcej niż tylko podwójną liczbę ). Jest to po prostu błąd w grze, ale im mniej osób będzie wiedzieć jak to robić tym lepiej, więc nie będę Ci tego tłumaczył, przynajmniej nie na forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum