Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 24 Maj 09, 16:23 [przeciwnicy] Dwaj dodatkowi przeciwnicy.
Niedawno grzebałem w folderze z grą i słyszałem różne głosy przeciwników i patrze jakieś dwa foldery o nazwach "alfred" i "beowulf". Pomyślałem może twórcy chcieli dorobić jeszcze dwie postacie ale nie zdążyli. Tak mi się ta sprawa obiła o głowę i pomyślałem "Może wstawie to na forum i ktoś będzie wiedział o dwóch tajemniczych postaciach.". Mój kolega też coś o nich wie ale ne za dużo. Ze bodobno oni władają jakimiś jednostkami wilka czy coś takiego.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Ja jeszcze z Alfredem się nie spotkałem. A on jest w kampani czy gdzie?
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Alfred the Great występuję w pierwszej z 3 szlaków misji
Gra on zamkiem Króla Artura, jego umiejętności są zbliżone do Lancelota, atakuje on głównie włócznikami i łucznikami ,a do obrony zamku używa zbrojnych. O Beawulfie nic mi nie wiadomo
Ja nie słyszałem też o gościu... Raczej jest tak jak mówi Lord Smerf, podmieniono pliki i tyle...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Alfred the Great występuję w pierwszej z 3 szlaków misji
Gra on zamkiem Króla Artura, jego umiejętności są zbliżone do Lancelota, atakuje on głównie włócznikami i łucznikami ,a do obrony zamku używa zbrojnych. O Beawulfie nic mi nie wiadomo
Jeśli się kiedyś pojawi żeby nie walczył nago jak w jakiejś komedii
[ Dodano: 15 Lipiec 12, 21:18 ]
wyobrażam sobie jego wypowiedzi w stylu "jam bellouf" hehe
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum