Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Sir ryszard-,- ? czy ty jestes zdrowy na ciele i na umysle:D? jak gra moze byc 2D i 3D jak zrobisz przyblizsz
co do tego ze sie nie da to po prostu jak dla mnie to jest bŁĄD tłumaczenie ... ;p z strony CENEGI po prostu sie pomylili i dowalili tylko w legendach sie da ustawic lucznikow na wiezach oblezniczych:p
_________________ Nie ma takiej wojny której nie można wygrać.
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
No tu widać, że łucznicy stoją na wieży oblężniczej... Dziwne pytanie....
zdarzało mi się atakować wieżami oblęzniczymi i łucznikow na ich szczyt wysyla się najzupełniej normalnie tak jak na zwykla wieże czy mur
a potem klik na wieżyczke i zdobywamy zamek nieprzyjaciela
nawet jest chyba jedna misja w kampani u sir Artura gdy trzeba zdobyc mury, i mamy do dyspozycji wieże obl. ale która to misja to nie pamiętam
zdarzało mi się atakować wieżami oblęzniczymi i łucznikow na ich szczyt wysyla się najzupełniej normalnie tak jak na zwykla wieże czy mur
a potem klik na wieżyczke i zdobywamy zamek nieprzyjaciela
nawet jest chyba jedna misja w kampani u sir Artura gdy trzeba zdobyc mury, i mamy do dyspozycji wieże obl. ale która to misja to nie pamiętam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum