Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam! Posiadam (niestety) angielską wersją gry i szczerze mówiąc głosy tych angoli są do d***. No i czy mogę któregoś z miłych użytkowników, którzy posiadają Warchesta PL, żeby wrzucili na rapidshare spakowane pliki:
cały folder "aiv" - 6 MB
podfolder "speech" w folderze "fx" - 70 MB
U mnie to nie zajmuje dużo toteż nie powinno to dla was strasznego problemu sprawiać...
Przyda sie też dla innych użytkowników wersji ANG
PS czy to forum jest kontynuacją strongholdnet.fora.pl?
Od kiedy aiv jest od głosów ? Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że trzeba tylko speech. Sam wolę angielskie głosy więc polskiej wersji nie mam aktualnie na kompie i Ci nie wyślę folderu speech. Może się zamienimy Warchestami ? xD
Aiv to pliki zamków nie mają nic do rzeczy. Ja mam polskie dźwięki, ale gdyby ktoś mógł upnąć na rapidshare lub inną stronkę plik cr.tex, byłbym wdzięczny
Wielkie dzięki pomieszałem trochę nie mam warchesta myślałem że spolszczenie zadziała na te 5 dodatkowych postaci.(Emir, Marszałek, Nizar, Wezyr, Opat)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum