Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Niezbyt realistyczny krajobraz w pierwszej mapie, ale przyjemnie sie grało
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 5 Czerwiec 09, 11:44
1. Fajnie się grało, ale jest nierealistyczna. W ogóle. Drzewa przy trawie, nie "kawałek kamieni" tylko trochę kamieni, obok trochę piasku, a ten teren naokoło zamku kiczowaty.
2. Bardzo kiczowata, kiepsko się gra.
Sorka za krytykę, ale taki jestem .
Szeryf99 napisał/a:
Zakładam temat o swoich mapkach oto pierwsza
Dwukropek po "pierwsza" i przecinek przed "oto".
;p
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Fryderyk Nietzsche
Ostatnio zmieniony przez Kokoju 8 Czerwiec 09, 18:06, w całości zmieniany 1 raz
Po miniaturce mogę powiedzieć, ze dalej mi się krajobraz nie podoba
P.S. Powiedz ile czasu poświęciłeś tworzeniu poszczególnych map?
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 7 Czerwiec 09, 19:38
Nom, krajobraz zły. Ja bym robił krajobraz taki w dziesięć minut.
Szeryf99 napisał/a:
Dwukropku nie trzeba ale przecinek tak .
I jednego i drugiego nie poprawiłeś.
Szeryf99 napisał/a:
Kolejna mapa Arabska obrona
Przecinek przed "Arabska". Obrona z dużej litery. To nazwa własna. Bo jakby to nei była nazwa własna, "Arabska" powinno być z małej litery, bo to przymiotnik.
@Siwy
No widzisz. Forum powinno być uporządkowane, schludne. Ty mi wytknąłeś mi błędy - ja je poprawiłem. Nikt nie jest idealny, każdy zrobi kiedyś błąd w tym, w czym jest dobry (Tu fan samochodów pomyli marki, gdzieś znawca literatury pomyli dzieła dwóch jednego autora, itp.)
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Fryderyk Nietzsche
Ostatnio zmieniony przez Kokoju 8 Czerwiec 09, 18:09, w całości zmieniany 1 raz
Powiem tak popracuj nad krajobrazem, ponieważ wygląda on cholernie sztucznie. Dodaj jakieś skały, ruiny, krzaki. Niby są to takie nieistotne duperele, ale sprawiają, że mapka jest atrakcyjna i miła dla oka
Ps. Sorry z góry za oftop
Czytam różne fora oprócz tego, ale na żadnym z nich nikt się nie czepia ortografii jak tutaj.
Ludzie, po co zwracać komuś uwagę, że nie zrobił przecinka czy kropki.
Jak w cytowanym poście poniżej. Jestem w stanie zrozumieć, gdy ktoś wali błędy co dwa wyrazy, ale brak kropki czy przecinka, to już lekka przesada.
Kokoju napisał/a:
Nom, krajobraz zły. Ja bym robił krajobraz taki w dziesięć minut.
Szeryf99 napisał/a:
Dwukropku nie trzeba ale przecinek tak .
I jednego i drugiego nie poprawiłeś.
Szeryf99 napisał/a:
Kolejna mapa Arabska obrona
Przecinek przed "Arabska". Obrona z dużej litery. To nazwa własna. Bo jakby to nei była nazwa własna, "Arabska" powinno być z małej litery, bo to przymiotnik.
Szeryf99 - kiedyś Ci już to pisałem. Zrób jedną porządna mapę zamiast 10 do dupy Ta mapa "Arabska Obrona"... Krajobraz na 5-10 minut, kaktusy poustawiane na odwal się - przytrzymałeś lewy przycisk myszy i jedziemy, nie ? Kilka drzewek za zamkiem, rzeczka, kilka drzewek w oazie obok rzeczki i do tego parę kaktusów... A! Jeszcze bagno koło rzeki. Tak wygląd mapa Postaraj się nastepnym razem.
Kokoju, ogarnij się z tym upominaniem "przecinek tam, dwukropek tu, a jeszcze tam powinna być wielka litera". Sam głupie błędy interpunkcyjne i ortograficzne robisz, a się czepiasz braku przecinka czy wielkiej litery na początku zdania.
Cytat:
Wogóle.
W[color="red:158916af47"]_ogóle.
Cytat:
2. bardzo kiczowata, kiepsko się gra.
Zdanie zaczynamy z wielkiej litery.
To tak mniej więcej wygląda. Ktoś nie wciśnie shift'a przypadkiem (Jak zapewne Ty), a Ty, wielki polonista musisz napisać, że powinno być z wielkiej...
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 17 Lipiec 09, 12:10
hmm mapka niby moze byc, tylko dziwna nazwa... moze wieprzowe spojrzenie zabrzmi lepiej ja zrobilem taka mapke ktorej sie na da przejsc, totalna anomalie. Jak mi sie uda to przesle. A co do twojej mapy... z 1 zamkiem to chyba nie mapa multiplayer??? xD
Dobrze powiedziane.... Te wzniesienie takie jakieś za okrągłe...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum