Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 25 Kwiecień 09, 07:55 Jak się odinstalowuje patche?
Jak się odinstalowywuje patche? Ściągnąłęm sobie patch 1.1 i mi wyskakuje "Odinstaluj starego patcha." Z góry dzięki.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Ostatnio zmieniony przez Kacper 3 Sierpień 11, 19:07, w całości zmieniany 1 raz
A nie da się jakoś inaczej? Ja mam Deluxe to bez zainstalowania patcha 1.3.1 gra nie odpali. Już próbowałem tak zrobić.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
No to tak próbowałem. Instaluje, instaluje patcha 1.1. I gra nie odpala. A jak na tego patcha chciałem wgrać 1.3.1 to ten sam błąd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum