Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: Makao
Wysłany: 9 Lipiec 09, 11:14
Cytat:
Szanuj jednostki strzelające, nie wystawiaj ich na ostrzał z kazdej strony, zabijaj po kilku żołnierzy na murach, powoli, osłabisz jego obrone i zakopuj fose (nie pamiętam teraz czy wogóle tam była Smile ) a dalej to już zdaj się na intuicję, trzymaj ludzi w szyku, nie pozwól, żeby Twoja armia biegała jak bydło po jego murach tylko atakuj Go w dużych grupach. U mnie to recepta na sukces
próbowałem już na wszystkie sposoby.równiez tak jak napisałeś,ale co z tego jak w najlepszej sytuacji jaką stworzyłem to 10 żołnierzy do pokonania i kolejna klęska. Naprawde chlopaki ja już nie mam siły.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum