Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Ostatnio też widziałem takie coś.. Masz rację można grać normalnie... Nic się nie działo.
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 7 Lipiec 09, 10:52
tak zdarza sie i na singlu i na multi, wydaje mi sie, ze przyczyna jest dlugie ladowanie. gdy gra laduje sie dlugo to sie zacina i potem pojawiaja sie bledy, bo lordowie sa niewczytani i traktowani sa jako zmarli, czy jakos tak.
Gra w: SHC (Game Ranger), Warchest.
Wysłany: 21 Lipiec 09, 23:56
Kamilsoon jesteś w błędzie ...
Ja gram z botami które mają inne kolory i jakoś mi to nie przeszkadza.
Przed chwilą miałem ciekawy przypadek...
Grałem na mapie 1v1v1 i całkiem dobrze mi szło, nadszedł czas na budowe skrytki dla lorda... Skrytka gotowa teraz... Nie ma lorda ^^... Napisałem coś i patrze "LordE (zmarły) : xx.." . Myślałem że to koniec gry, ale to był dopiero początek niezłej zabawy ;P
Oczywiście później moi przeciwnicy opuścili grę z oczywistych powodów... Byłem nieśmiertelny dzięki temmu że nie miałem lorda.
Tu screen po grze, jak widac nie jestem zaznaczony jako trup.
PS: z tego co jak na razie widac to ten bug występuje na mapach w których środek jest wyznaczony pasem gór.
Ja grałem na innej mapie ale środek też był taki jak w patrolu granicznym, na dodatek środek był cały wypełniony drzewem, później może załącze ss mapy.
_________________ Jak chcecie pograć w SHC na GR czy spytać o cokolwiek to raczej na gg.
Kamilsoon jesteś w błędzie ...
Ja gram z botami które mają inne kolory i jakoś mi to nie przeszkadza.
Przed chwilą miałem ciekawy przypadek...
Grałem na mapie 1v1v1 i całkiem dobrze mi szło, nadszedł czas na budowe skrytki dla lorda... Skrytka gotowa teraz... Nie ma lorda ^^... Napisałem coś i patrze "LordE (zmarły) : xx.." . Myślałem że to koniec gry, ale to był dopiero początek niezłej zabawy ;P
Oczywiście później moi przeciwnicy opuścili grę z oczywistych powodów... Byłem nieśmiertelny dzięki temmu że nie miałem lorda.
Tu screen po grze, jak widac nie jestem zaznaczony jako trup.
PS: z tego co jak na razie widac to ten bug występuje na mapach w których środek jest wyznaczony pasem gór.
Ja grałem na innej mapie ale środek też był taki jak w patrolu granicznym, na dodatek środek był cały wypełniony drzewem, później może załącze ss mapy.
To Ty jesteś w błędzie ...
Po kolorze czerwonym jest pomarańczowy a nie niebieski i mapa nie ma tutaj nic do rzeczy.
Gdybyś grał pomarańczowym na pewno taka sytuacja nie miała by miejsca )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum