Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Z neta to lepiej mapek do Stronghold 2 nie ściągać, bo są straszne bugi...
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 6 Lipiec 09, 08:57
Zgadza się, ja ściągnąłem kilka map, jedna to misja wojenna, a reszta skirmish. Na tych mapach wrogowie przenikają mi mur! Co do edytowania oryginalnych map, to próbowałem to w crusaderze, ale nie wyszło.
Wogóle po włożeniu na serwer internetowy, mapki ze Strongholda 2 dostają jakiegoś wirusa chyba. Albo po prostu 3D jest w Stronghold 2 aż takie, że po włożeniu na serwer, ucieka większość grafiki, i pozostaje na serwerze. Bądź co bodź każda z tych opcji jest możliwa. Tak więc jesteś zdany na siebie. Bo nawet jak my zrobimy makę to jak ci ją damy? Na e-mailu też tak jest z mapkami, wiesz????
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Albo po prostu 3D jest w Stronghold 2 aż takie, że po włożeniu na serwer, ucieka większość grafiki, i pozostaje na serwerze. Bądź co bodź każda z tych opcji jest możliwa.
Żadna z tych opcji nie jest możliwa. "Grafika z mapy" nie może tak po prostu sobie uciec. Natomiast powodem tych problemów z mapami może być źle napisany ich edytor, a tego nie da się naprawić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum