Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Makao
Wysłany: 3 Lipiec 09, 16:29
Zaczęło by się dopiero. Kliknij pomógł! Albo inny spam xd Chociaż w sumie mogło by nawet byc. Pod jednym warunkiem. Wszelkie próby do nakłaniania kliknięcia przycisku kończą się warnem. xd
Moim zdaniem na tego typu forum nie jest to za bardzo potrzebne, ale nie powiedziałbym też bezwarunkowego NIE Jeśli już to taki system tych punktów, żeby pod postem za który ktoś wystawił punkt było napisane coś w stylu:
"Osoba otrzymała za ten post punkt pomocy od: Tutaj by były wyświetlane nick'i osób, które dały punkt za ten post"
E tam. Na 100% powstałyby totalny syf. Zawiązałyby się na pewno jakieś mafie, które non stop klikałyby na pomógł. Niektórzy na tym forum byliby lepsi od Caritasu. Tak w ogóle to jestem przeciw jeśli ktoś jeszcze nie wie ;p Takie rzeczy mogłyby obniżyć poziom forum, gdyż każdy dostosowywałby własne wypowiedzi do innych, tak aby jak najwięcej "pomógł" zgarnąć
Gra w: Crusader multi
Wysłany: 4 Lipiec 09, 13:05
Ja jestem przeciw "pomógł", a więcej za jakąś odpowiedzią typu "dziękuję, działa" autora postu czy pytania, jak mu ktoś pomógł. Może to dla niektórych spam, ale dla innych informacja, bo wtedy wiadomo, że to pomogło jak jest podobny problem.
Eeee... Ja jestem przeciw nawet jak może to robić tylko ta osoba która stworzyła temat, bo wtedy wszyscy by pisali byle żeby "pomóc". A pewnie tym sposobeb np. tej misji nie przechodziła i do końca nie jest świadoma czy to się sprawdzi.
PS: Powróciłem po jedno tygodniowej przerwie:p. Musze zmienić avatar tak jak większość:P
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Jestem ze zdaniem neutralnym... Ale po co robić takie coś? Zresztą Bordinio dobrze wytłumaczył...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Moim zdaniem na forum nie ma za bardzo co zmieniać, na pewno jacyś spamerzy robiliby teraz wszystko nie tylko dla postów, ale też dla punktów pomógł, co mogłoby wprowadzić podwójne zamieszanie . Teraz jest dobrze, trzeba tylko zaczekać do premiery Stronghold Kingdoms, myślę, że wtedy na forum zarejestruje się więcej osób. Na razie wszystko jest OK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum