Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Możliwe, ze tak... Sprawdził to ktoś? Ale ich ataki i tak są słabe... Moze zależy to tylko od tego kto pierwszy zaatakuje? Sam nie wiem.
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Wiadomo ,że Rysio. Atak jeden z lepszych, a fryderyk atakuje zbrojnymi troche kuszników i łuczników,ale nie od kopie fosy tak łatwo bo lucznikami to... Rysio ma dużo rodzaji jednostek,ale w obronie jest słaby nie ma fosy,nie ma kuszników,ale ma inżyierów z wrzącym olejem
Sprawdzałem postawiłem Ryśka a obok fryderyka to po poł h to z fryderyka ruiny zostały....
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 27 Styczeń 10, 09:58
Moim zdaniem zwycięży Ryszard. Zdecydowanie lepiej atakuje od swojego niemieckiego przeciwnika. I chociaż jego obrona budzi zastrzeżenia, to wg mnie wygra z cesarzem Fryderykiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum