Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Dobra poprawię, bądź napiszę nowy. Nie wiem czemu wcześniej nie mogłem napisać, ale potwierdzam dalsze uczestnictwo w zabawie.
All, wszystko oprócz opisu postaci poprawiłem i dodałem do pierwszego posta, żebyś nie szukał, sprawdź czy wszystko dobrze i mi powiedz. Opisu już nie zmieniam bo musiałbym albo cały koniec zmienić, albo napisać od nowa, a na to szkoda czasu, w trakcie przygody wyjaśni się parę spraw i pewnie stworzona zostanie nowa historia : ).
Hola, hola panowie:D. Nie wypowiadam się, ale od czasu do czasu zaglądałem na forum, aby zobaczyć czy coś nie ruszyło z sesja. Akurat otworzyłem forum w odpowiednim dniu:). Postać poprawiona według najnowszych zaleceń. Możecie mnie dopisać do listy chętny do gry. Oczywiście o ile są jeszcze miejsca.
Gra w: Makao
Wysłany: 2 Lipiec 09, 08:56
Miejsca zawsze są. No i tak nawiasikiem pierwszy rozdział zaczniemy jakoś po południu jak wrócę od kosmetyczki. ^. Wakacje pora zmian testuję kolczyka xd. Mam nadzieję że fabuła się Wam spodoba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum