Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 29 Czerwiec 09, 10:06 [problem] Niezwyczajny problem z połączeniem ;p
Od pewnego czasu nie mogę grać na multi, tak samo w Age of Empires II i Empire Earth, tak samo w SHC, tak samo przez hamachi, lub GameRanger.
Otóż gdy dołączam do kogoś, to pisze "Waiting for host", no i do tego miejsca znałbym odpowiedź, ale po chwili gra się zacina, "Brak odpowiedzi", etc.
Avira AntiVir Personal jest ok, zapora systemu windows wyłączona, ściągnąłem nawet od nowa patch 1.1 i cracka. Pousuwałem nawet firewall'e z gier Najdziwniejsze jest to, że to się tyczy i AoE II i SHC
Kompletnie nie wiem co to moze być. Mam router. Jak wiecie to się stało dosyć niedawno, bo brałem udział w ostatnim turnieju... Po tym turnieju miałem przerwę, około miesięczną, włączam GameRanger i chce sobie zagrać, a tu buba... Na hamachi to samo.
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 29 Czerwiec 09, 10:28
Ja mam dokładnie ten sam problem. Zrobiłem do tego temat, to powiedzieli mi, że pewnie mam radiówkę. Ktoś wie jak się sprawdza czy się ma radiówkę, czy publiczne IP? Bo jeśli to nie przez to, to ja nie wiem.
Ja mam zawsze tak jak działam dłużej na kompie ;p Jak chcesz grać to po prostu zrestartuj kompa [odpowiednimi przyciskami (! nie resetem!)] i odśwież router. To powinno pomóc. Niestety nie mam pojęcia dlaczego tak się zaczęło dziać ;p
@down no chodziło mi o start-> uruchom ponownie ;p Odświeżenie routera to właśnie to co napisałeś
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 30 Czerwiec 09, 19:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum