Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Grałem kiedyś na świecie Theta, lecz za bardzo stawiałem na gospodarkę niż na armię, doszedłem do 2 miejsca w uzbieranym złocie i zaczęli mnie masowo atakować, tak że nie wyrabiałem, po jakimś czasie się pozbierałem, ale już mi się nie chciało grać i skasowałem konto... Ale ogólnie grafika jest przyjemna, tylko że ta gra się nudzi jak wszystkie tego pokroju
Ehh ;p I tutaj się właśnie panie Dzylu zbłaźniłeś... Napewno nie miałeś 200 000 punktów i 4 miast... bo w tym czasie gotów byś mieć 8 miast Ja mam 7 tysiecy punktow i posiadam 4 miasta, zbieram na rozbudowe palacu...
Ja tam wolę napisać od razu że nie grałem w tą gierkę. A podejście do tej gierki mam takie samo jak do gier przez przeglądarkę. Takie gry tylko marnują czas, żadnych korzyści z tego nie ma. Ani to przyjemne nie jest granie w takie coś (żeby być dobrym TRZEBA siedzieć przy tym jak najwięcej, myślę, że u niektórych w wolne dni może to i być ~16h), ani innych korzyści nie ma (chociażby pieniądze xP) A wstawanie w środku nocy, łażenie po kafejkach itp. niezbyt mnie kręci :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum