Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 21 Czerwiec 09, 14:53 Margonem - coś takiego jak tibia o_O
Margonem to niesamowity świat pełen przygód. Nie musisz grać od 2 lat aby być najlepszym, liczy się spryt i chęć gry. A kraina jest ogromna, ponad 1000 lokacji, setki tysięcy potworów i drugie tyle innych graczy. Naprawde super gra (2x razy lepsza od Tibii). Jakby ktoś gral to wybierzcie świat perkun i wybierzcie łowce ;]. Mój nick to Fierold. Gra jest naprawde bardzo łatwa
PS: jak macie problemy albo pytania to piszcie tutaj
Grałem, gra tysiące razy lepsza od Tibii, znudziło mi się jak miałem 24 lvl, a szkoda, że nie dobrnąłem do 25, bo wtedy dochodzą umiejętności i logika, odpadają powoli dzieci neo, których niestety, trzeba przyznać jest pełno. Grałem magiem, a mag gdy zdobędzie umiejętności to staje się mistrzem
Może kiedyś znowu zacznę grać, jak coś, to proponuję maga - na początku strasznie powoli się expi, ale później wymiata, szczególnie pvp.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum