Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Dla mnie lepszy pomysł to Stronghold Crusader 2 bo, mogliby poprawić kampanie, dodać nowe jednoski i nowych przeciwników, oraz polepszyć inteligencje starych przeciwników.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Zecydowanie Stronghold Crusader 2 ale jak już maja dac grafikę 3D to niech się do tego przynajmniej przyłożą żeby gra spokojnie chodziła na słabszych komputerach...
_________________ Nie ma takiej wojny której nie można wygrać.
Mój Traktor:D
Procek:1,68 GhZ AmD SemproN(TM) Proccesor 2800+
Karta graf.:Ati Radeon x600 (126mb)
Ram:1026MB
Karta dźwię.:Realtek AC'97 Audio
Karta sieciowa:Gigabyte W LAN CARD TURBO model za długo żeby pisac:D
I 2 napędy DVD + Nagrywarka xD
jakoś grałem:p ale maxymalnie 4 botów bo gra szalała ...;/ mogli by poprawic silnik gry i zmniejszyc odrobine wymagania sprzetowe
_________________ Nie ma takiej wojny której nie można wygrać.
A ja mimo to wolę 2D i stanowczo ŻĄDAM od Firefly Stronghold Crusader 2. Dopracowanie, odświeżenie i polepszenie tej gry na pewno dodałoby kilku nowych graczy. Stronghold 3 i inne tego typu rzeczy z grafiką 3D to maksymalny niewypał. Masa baboli, brzydkie tekstury i nienaturalne zachowanie, a co najgorsze pojawiają się częste przycinki.
Zdecydowanie Stronghold Crusader 2.Graficznie taka sama. Mogło by być więcej przeciwników, większe mapy, dodatkowe jednostki choć nie konieczne. I jakiś normalny Multiplayer...
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 21 Czerwiec 09, 12:47
dla mnie te gsa i te inne rzeczy wymagane do multi w crusaderze to czarna magia dlatego nie gram w to chciałbym też by graficznie było tak samo, ale aby multi było takie jak w sh2, czyli po prostu wchodzisz, masz liste serwerów i grasz, nic wiecej. dlatego z nadzieja czekam na SHC 2.
Stronghold Crusader 2 ze względu na możliwość walki z botami...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 22 Czerwiec 09, 14:37
Jakbyś nie wiedział w SH 2 też jest taka możliwość...
Ja bardziej czekam na SH 3, gdyż klimat krucjat mi się znudził, wolę zwykłą średniowieczną anglię, niż wielką krucjatę gdzie jest bardzo łatwo tworzyć dobre jednostki.
Strongholdy z "numerkiem" oznaczają coś nowego, czegoś, czego nie było w poprzednich częściach. Więc po co dawać nową część z "numerkiem" jak i tak nic nie będzie nowego?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum