ZalogujRejestracjaSzukaj Użytkownicy MedaleZaloguj się, by sprawdzić wiadomościGrupyStatystyki

Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij


Poprzedni temat «» Następny temat
BETA
Autor Wiadomość
Nod18 
Wolny chłop

Posty: 56
Medale: Brak

Wysłany: 4 Listopad 10, 14:40   BETA

Chciałem tylko napisać i powiadomić graczy że BETA ruszyła, dostałem mail od Firefly Studios
włączam grę, a tu nowy klient i 100mb się pobiera :)
ciekawe co nowego !
 
 
Drizzt 
Burżuj

Gra w: SH1, SHCrusader, SH2
Wiek: 24
Posty: 157
Medale: Brak

Wysłany: 4 Listopad 10, 15:32   

Mi też już sie pobiera ;d Myślałem że się dawno rozpoczęła a tu zdązyłem szybko :)
 
 
brennus 
Osadnik

Wiek: 24
Posty: 28
Skąd: Mogilany
Medale: Brak

Wysłany: 4 Listopad 10, 15:55   

W becie wprowadzili zadania, samouczek, usunęli kilka kart i dodali im nowe rysunki. Premium jest płatne :-( . Jest opcja dostania 14 kart na tydzień (albo punktów kart), ale jeszcze nie jest dodana do gry.
 
 
 
Drizzt 
Burżuj

Gra w: SH1, SHCrusader, SH2
Wiek: 24
Posty: 157
Medale: Brak

Wysłany: 4 Listopad 10, 15:59   

Brak Get Crowns zmieni gre ;/

[ Dodano: 4 Listopad 10, 17:10 ]
Tak w ogóle gdzie wylądowaliście? Ja w East Midlands - Leicestershire
 
 
Nod18 
Wolny chłop

Posty: 56
Medale: Brak

Wysłany: 4 Listopad 10, 16:13   

brennus napisał/a:
W becie wprowadzili zadania, samouczek, usunęli kilka kart i dodali im nowe rysunki. Premium jest płatne :-( . Jest opcja dostania 14 kart na tydzień (albo punktów kart), ale jeszcze nie jest dodana do gry.


nie wprowadzili żadnych zadań
 
 
brennus 
Osadnik

Wiek: 24
Posty: 28
Skąd: Mogilany
Medale: Brak

Wysłany: 4 Listopad 10, 16:15   

wprowadzili, kliknij sobie na puchar

ja wylądowałem w northamptonshire w East Midlands
 
 
 
Xgod 
Wędrowiec

Gra w: Wszystkie z serii Stronghold
Wiek: 24
Posty: 15
Skąd: Kutno
Medale: Brak

Wysłany: 4 Listopad 10, 16:48   

Ja w pucharze nic nie mam tylko "coming soon" o jakich zadaniach mowa?
 
 
brennus 
Osadnik

Wiek: 24
Posty: 28
Skąd: Mogilany
Medale: Brak

Wysłany: 4 Listopad 10, 16:52   

dziwne, ja mam tam kilka zadań
 
 
 
Lutel 
Wojownik


Posty: 724
Medale: Brak

Wysłany: 4 Listopad 10, 17:03   

Właśnie odkryłem, że trzeba odbyć samouczek, aby uruchomić questy. W czasie samouczka są też zadania.
 
 
Nod18 
Wolny chłop

Posty: 56
Medale: Brak

Wysłany: 4 Listopad 10, 17:29   

OMG, ja przyspieszyłem ten samouczek, i nie mam żadnych zadań da się go jeszcze raz jakoś włączyć ?
 
 
pawel2277 
Wędrowiec

Posty: 11
Medale: Brak

Wysłany: 4 Listopad 10, 17:33   

Da sie da, a mi sie ten samouczek zaciął bo wybrałem tą kartę z tym drwalem i coś dalej nie chce ruszyc ;/

a teraz sie jeszcze zalogować nie mogę;/ login timeout ;/

[ Dodano: 4 Listopad 10, 18:50 ]
Może ktoś wie jak wybrnąć z tego ?
 
 
Xgod 
Wędrowiec

Gra w: Wszystkie z serii Stronghold
Wiek: 24
Posty: 15
Skąd: Kutno
Medale: Brak

Wysłany: 4 Listopad 10, 18:42   

Jak go uruchomić (samouczka)
 
 
Lutel 
Wojownik


Posty: 724
Medale: Brak

Wysłany: 4 Listopad 10, 18:50   

Aby uruchomić, albo przywrócić samouczek trzeba wejść w Settings w prawym górnym rogu, potem znowu Settings i wtedy coś na temat samouczka w lewym dolnym rogu nowego okienka, nie pamiętam co dokładnie tam pisało :) .
 
 
Nod18 
Wolny chłop

Posty: 56
Medale: Brak

Wysłany: 4 Listopad 10, 18:50   

No no jak włączyć ten samouczek znowu ?
 
 
Xgod 
Wędrowiec

Gra w: Wszystkie z serii Stronghold
Wiek: 24
Posty: 15
Skąd: Kutno
Medale: Brak

Wysłany: 4 Listopad 10, 19:01   

Wielkie dzięki
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | Template DarkMW created by razz