Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Crusader,Warchest,Extreme
Wysłany: 17 Maj 10, 13:59 [problem z misją] Misja 34
Czy wie ktoś jak przejść misję 34 "Palmowy gaj"?Bo jakoś nie mogę jej przejść.(Przeciwnicy:Wąż,kalif,sułtan,wieprz,szczur Złoto gracz 3 000 przeciwnicy 40 000
nikt nie jest w sojuszu)
Gra w: Twierdza Deluxe, Twierdza Krzyżowiec
Wysłany: 19 Maj 10, 19:51
Tak jak radzi mój przedmówca - Rozbuduj bardzo obronę! Najpierw zaatakuj sułtana, potem szczura. Później pod reperuj siły i ruszaj kolejno na: Węża,Wieprza i Kalifa. Mała rada - miej dużo ludzi i spróbuj wstawić podatki na max maxów .
_________________ Kontakt: e-mail: usio@poczta.onet.pl Skype:Usiek01 Komórka:[T A J N E]
fax: się zgubił
Czy wie ktoś jak przejść misję 34 "Palmowy gaj"?Bo jakoś nie mogę jej przejść.(Przeciwnicy:Wąż,kalif,sułtan,wieprz,szczur Złoto gracz 3 000 przeciwnicy 40 000
nikt nie jest w sojuszu)
tylko się broń jak się podniszczą rób szybkie wypady na najbliższego...sam tak robiłem
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum