Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
No mi już się zaczęły problemy na samym początku, QlMan mi nie odpisuje na GG, ani na tym forum się chyba nie zarejestrował... A drugi przeciwnik, Kobos nie wiedział jak ustawić w grze 10pt ...
Ostatnio zmieniony przez Lutel 19 Grudzień 08, 17:53, w całości zmieniany 1 raz
No mi już się zaczęły problemy na samym początku, QlMan mi nie odpisuje na GG, ani na tym forum się chyba nie zarejestrował... A drugi przeciwnik, Kobos nie wiedział jak ustawić w grze 10pt ...
Jutro około 22-23 wrzucę wyniki pierwszej sesji. Zobaczymy ile będzie walkowerów. ;] Jeżeli oboje graczy nawet nie wyrazi zainteresowania grą ze sobą, oboje dostają zero punktów i ostrzeżenie za drugim razem żegnam obu lub jednego.
Ja dam tutaj swoją propozycje co do małych zmian w 2 rundzie. Tzn. gdybyśmy grali na 3k już do końca turnieju to gra by była bardziej energiczna i ładniejsza.
Ja dam tutaj swoją propozycje co do małych zmian w 2 rundzie. Tzn. gdybyśmy grali na 3k już do końca turnieju to gra by była bardziej energiczna i ładniejsza.
Ja się z Twoją opinią nie zgadzam, lepsza i dynamiczniejsza gra jest na 2k.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum