Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Tam gdzie folder z każdymi innymi mapami: w katalogu z grą. Zowie on się maps. Na Windowsie 7 (Na Viście możliwe, że też) prawdopodobnie znajduje się on w folderze Moje dokumenty.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: SH, SHC(wszystkie), SH2 Deluxe
Wysłany: 10 Luty 14, 01:30
Na Windows XP jest pewnie w folderze "Documents and Settings".
_________________ Modlitwa jest największą potęgą świata. ks. Franciszek Jordan Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem - Polska jest Polską, a Polak Polakiem. Adam Mickiewicz
NIE. Jest w wersji 64-bitowej oprócz Program Files folder Program Files (x86). Jeśli masz Vistę/Siódemkę 64-bitową, znajdź ten folder w Komputerze na dysku C.
Edit: Jest to folder, który podkreśliłem.
_________________ "Wielbłądy są niezmordowane. To zły znak dla ciebie, jak myślę." - Sułtan w Crusku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum