ZalogujRejestracjaSzukaj Użytkownicy MedaleZaloguj się, by sprawdzić wiadomościGrupyStatystyki

Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij


Poprzedni temat «» Następny temat
Mój własny mod do Crusadera

Czy chcesz abym wstawił link do moda?
Tak
95%
 95%  [ 21 ]
Nie
4%
 4%  [ 1 ]
Głosowań: 22
Wszystkich Głosów: 22

Autor Wiadomość
Maciek 
Paladyn


Wiek: 19
Posty: 1098
Skąd: Głogów
Medale: Brak

Wysłany: 20 Kwiecień 13, 10:22   

Nie, i już to chyba nawet pisałem.
_________________
Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
 
 
 
Mkbewe 
Osadnik

Posty: 48
Medale: Brak

Wysłany: 25 Kwiecień 13, 21:35   

Maciek, mam pytanie do Cb. Czy w Crusaderze demo sa dźwięki good_soldiera? W HD np są bada i bads. A może podaj nazwę początkową tego goodsol.
 
 
Maciek 
Paladyn


Wiek: 19
Posty: 1098
Skąd: Głogów
Medale: Brak

Wysłany: 26 Kwiecień 13, 11:00   

No niestety, good_soldier od samego początku prawdopodobnie był tylko do kampanii, w demie znalazłem tylko jego avatar do skirmisha.
_________________
Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
 
 
 
Mkbewe 
Osadnik

Posty: 48
Medale: Brak

Wysłany: 26 Kwiecień 13, 14:19   

Czyli będziesz sam podkładał dźwięk?
 
 
Maciek 
Paladyn


Wiek: 19
Posty: 1098
Skąd: Głogów
Medale: Brak

Wysłany: 26 Kwiecień 13, 16:18   

Nie, wykorzystam dźwięki bads, a te których będzie brakować uzupełnię dźwiękami all_.
_________________
Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
 
 
 
Mkbewe 
Osadnik

Posty: 48
Medale: Brak

Wysłany: 27 Kwiecień 13, 17:38   

Może wrzuć jakiegoś screena nowego zamku :p
 
 
Micholon 
Mieszczanin


Gra w: SH1, SHK, Gothic 1,2,3
Wiek: 21
Posty: 134
Medale: Brak

Wysłany: 8 Czerwiec 13, 20:47   

I jak z tym modem? Robisz go czy znów padł?
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | Template DarkMW created by razz