Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 15 Październik 12, 17:34 Problem z zadaniem
Witam.
Mam problem z wykonaniem (pewnie prostego )zadania.
Muszę dokonać "Dotacja na rzecz Gminy"
Próbowałem już podarować różne "przedmioty" (łuki,jedzenie) do Gminy ale jakoś nie może mi tego zadania zaliczyć...
Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
A jaka ilość musi być dostarczona? Zapewne problem polega na tym, że wysyłasz pojedyncze ilości, a w zadaniu musisz wysłać np. 10 stosów (nie wiem jak to inaczej nazwać). Pojemność takich stosów zależy od rodzaju wysyłanego surowca, np. w przypadku jedzenia jeden stos to 500 sztuk jabłek/chleba, itd.
Ostatnio zmieniony przez Kacper 16 Październik 12, 14:36, w całości zmieniany 1 raz
Chętnie bym tak zrobił ale z tego co widziałem to do "Stolicy Gminy" mogę wysyłać tylko broń lub "lepsze" dobra (dziczyzna,meble,wyr.metalowe itp.).Tzn. że mam wysłać np. ile łuków?
Możesz wysyłać to, co dana gildia wymaga. Osoba, którą się wybiera w głosowaniu jest odpowiedzialna za stawianie budynków, które rozwija się poprzez wysyłanie róznych towarów. Jeśli chodzi o łuki, to musisz ich wysłać, o ile się nie mylę jedynie 5 .
Robię to tak:
Wchodzę do Stolicy Gminy (u góry ),potem zaznaczam np. "cech inżynierów" i daję wyślij np. dziczyznę.
Próbowałem też wysyłać do kościoła i do "cech kopaczy" ale dalej nic.
Sądzę,że rozwiązanie jest bardzo proste (bo przeważnie tak jest) tylko nie mogę jakoś na nie wpaść...
No chyba,że chodzi o pieniądze ale to też nie wiem jak zrobić...
Z góry dziękuję za odpowiedzi i pomoc.
Aha.Postaram się to zrobić metodą prób i błędów.
Dzięki jeszcze raz za pomoc.
[ Dodano: 24 Październik 12, 21:04 ]
Udało mi się wreszcie ukończyć to zadanie.Mój błąd polegał na tym,że wysyłałem pojedyncze sztuki danego towaru.Wysłałem do stolicy gminy 5 zbroi (wyświetliło mi,że to jest "jeden pakiet" danego towaru) i o to cały czas chodziło.Pozdrawiam.
Popularity to popularność, musisz zwiększyć popularność w ciągu 24 godzin? Mógłbyś zrobić screen tego zadania? Albo napisać co masz w tym pasku, który się wypełnia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum