Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
[ Dodano: 16 Lipiec 12, 20:11 ]
a więc twierdza crusader
ile jest misji w kampanii krzyżowca bez warchesta?
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
[ Dodano: 16 Lipiec 12, 21:45 ]
ponawiam pytanie:ile jest misji w kampanii krzyżowca bez warchesta?
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Chyba 40 jeśli pamięć mnie nie myli. Jak jest dobrze to pytanie:
Jaka jest najtańsza jednostka w grze SHC?
źle odpowiedziałeś i z gry wyleciałeś (żarcik)
Niewolnik
pytanie oddaję
Ej, panowie, panowie, co to ma być? Jak źle odpowiedział to czekaj na poprawną odpowiedź, a nie odpowiadasz na jego pytanie. Więc - wszystkich misji jest 50 + 20...?
Ej, panowie, panowie, co to ma być? Jak źle odpowiedział to czekaj na poprawną odpowiedź, a nie odpowiadasz na jego pytanie. Więc - wszystkich misji jest 50 + 20...?
ale ty odpowiedziałeś i nie napisałeś pytania...
koło 40-50
pytanie oddaje
No bo czekałem aż potwierdzisz, czy odpowiedziałem dobrze. Widzisz jakie jest zamieszanie, gdy od razu zadajemy pytania. Inna sprawa, że sam nie znasz dobrej odpowiedzi na swoje pytanie? Stosuj się do podstawowych zasad.
W sumie ciężko już wymyślić jakieś sensowne pytanie . Co mówią drabiniarze, gdy ich zwolnimy?
Nie wiem czy dobrze, ale chyba: Wraaacaaamy... Do doooomu...
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum