ZalogujRejestracjaSzukaj Użytkownicy MedaleZaloguj się, by sprawdzić wiadomościGrupyStatystyki

Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij


Poprzedni temat «» Następny temat
Przeciwnicy z Warchest'a
Autor Wiadomość
Odyn 
Administrator


Wiek: 30
Posty: 856
Medale: Brak

Wysłany: 17 Grudzień 08, 13:15   Przeciwnicy z Warchest'a

Istnieje możliwość ściągnięcia dodatkowych postaci (Opat, Emir, Marszałek, Nizar, Wezyr), opisanych TUTAJ
Każdy kto nie miał okazji, a chciałby zmierzyć się z nowymi komputerowymi graczami może ściągnąć paczkę zawierającą ich pliki oraz zainstalować ich zgodnie z instrukcją tam zawartą.

Kliknij na jeden z poniższych linków:

:arrow: uploader.pl

:arrow: hostuje.net

[Czy potrzebne jest hasło?]
Tak, aby rozpakować plik z postaciami, należy podać hasło:


Kod:
stronghold.gry-online.pl

UWAGA! Wielkość liter ma znaczenie. "Stronghold.Gry-Online.pl"/"STRONHOLD.GRY-ONLINE.PL" itp. nie są poprawnymi hasłami i za ich pomocą nie można rozpakować archiwum.


[Instrukcja pobierania]
Aby ściągnąć plik z serwera Uploader.pl należy kliknąć w link, a następnie odczekać ok. 60 sekund i wcisnąć przycisk "Pobierz plik".
W tym samym czesie plik może ściągać tylko jedna osoba.

W serwisie Hostuje.net wystarczy przepisać kod z obrazka, zaznaczyć "Oświadczam, że zapoznałem(am) się z treścią regulaminu i go akceptuję." a następnie kliknąć "Pobierz Plik".

Ściągany plik jest skompresowany w rar'ze. Rozpakowujemy go WinRARem (tu właśnie potrzebne jest hasełko) i wstawiamy odpowiednie pliki do odpowiednich katalogów (binks'y, aiv'y...). Wszystko opisane jest w pliku "JAK ZAINSTALOWAĆ !!!"

Potem tylko trzeba włączyć grę i cieszyć się nowymi postaciami.



[Najczęściej zadawane pytania]
1. Czy za pobranie paczki z dodatkowymi postaciami muszę zapłacić?
- Nie. Ten plik można pobrać całkowicie za darmo.

2. Po zainstalowaniu postaci gra zmieniła język na angielski. A ja chcę polski!
- W pliku "JAK ZAINSTALOWAĆ !!!" znajduje się dokładny opis co należy zrobić, aby mieć angielską wersję albo polską z "krzaczkami". W paczce są również potrzebne do tego pliki.

3. Hasło do spakowanego pliku nie działa.
- Upewnij się, że posiadasz odpowiedni program do rozpakowywania plików *.rar ; Sprawdź, czy hasło wpisujesz prawidłowo. Nie zapomnij o dużych literach!

4. Czy po wgraniu nowych postaci mogą nie działać niektóre dźwięki w grze?
- Nie. Po dodaniu nowych postaci działają wszystkie dźwięki pod warunkiem, że samemu nic się nie namieszało.

5. Czy ktoś mógłby wysłać mi ten plik na pocztę?
- NIE. Nikt nie wyśle tak dużego pliku pocztą. Posty zawierające prośbę o wysłanie tego pliku e-mailem będą natychmiast kasowane.

6. Po dodaniu nowych postaci trainer do Crusadera nie działa
- Trainer nie będzie działał, ponieważ podmieniony został plik .exe
Lepiej przejść grę bez używania oszustw...


7. Przy starych przeciwnikach są normalne opisy ich, a przy nowych nie ma ?? Co mam robić ??
No cóż, opisy są tak zaprogramowane i raczej nie da się nic zrobić... Ale bez opisów da się grać !!!


W tym wątku można pisać o problemach, których rozwiązania nie ma w tym poście.

Niepotrzebne posty będą usuwane.



Od 25.08.07r. aby zdobyć hasło do paczki dodatkowych postaci nie trzeba rejestrować się na forum.

Post autorstwa White'a z fora.pl
Ostatnio zmieniony przez Odyn 10 Sierpień 09, 14:41, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Nice Friend 
Szlachcic


Wiek: 23
Posty: 260
Medale: Brak

Ostrzeżeń:
 3/3/3
Wysłany: 10 Kwiecień 09, 19:58   

A czemu mi rozmawia cesarz fryderyk po angielsku a pisze po polsku??
A np. Saladyn normalnie tak jak i Opat.
 
 
DonKamillo 
Dzielny wojak

Posty: 640
Medale: Brak

Wysłany: 13 Kwiecień 09, 13:12   

Bo akurat takie masz pliki...
 
 
Baissa 
Osadnik

Wiek: 20
Posty: 29
Medale: Brak

Wysłany: 16 Kwiecień 09, 12:36   

Przekleiłam crENG.tex do pliku z grą i zmieniłam nazwę ale nadal są krzaki. Czemu?
 
 
Odyn 
Administrator


Wiek: 30
Posty: 856
Medale: Brak

Wysłany: 16 Kwiecień 09, 15:59   

Jaki jest język tekstów w grze po "przeklejeniu" i zmianie nazwy? Właściwie, to pytanie retoryczne, bo z angielskimi napisami nie ma mowy o krzakach...
Nie wiem w jaki sposób, ale nie podmieniłaś pliku cr.tex prawidłowo.
 
 
Dzyl 
Wolny chłop


Posty: 53
Medale: Brak

Wysłany: 16 Kwiecień 09, 16:47   

A ja mam napisy i głosy postaci po polsku.Wystarczy że przed zainstalowaniem tych postaci ściągłem spolszczenie.
_________________

 
 
Baissa 
Osadnik

Wiek: 20
Posty: 29
Medale: Brak

Wysłany: 13 Maj 09, 13:00   

Odyn napisał/a:
Jaki jest język tekstów w grze po "przeklejeniu" i zmianie nazwy? Właściwie, to pytanie retoryczne, bo z angielskimi napisami nie ma mowy o krzakach...
Nie wiem w jaki sposób, ale nie podmieniłaś pliku cr.tex prawidłowo.


Obecnie angielski. Czy tak miało być?
 
 
Odyn 
Administrator


Wiek: 30
Posty: 856
Medale: Brak

Wysłany: 14 Maj 09, 08:21   

Nie spotkałem się do tej pory z krzakami w angielskich napisach. Nie wyobrażam sobie też w jakich miejscach mogłyby one występować. No ale skoro są, to chyba lepiej użyć pliku crPL.tex i mieć polskie nazwy ;)
 
 
Lordzik 
Wędrowiec

Wiek: 20
Posty: 9
Medale: Brak

Ostrzeżeń:
 1/3/3
Wysłany: 13 Styczeń 10, 14:38   

Ja mam po angielsku a skopiowałem to i to i nico ale wreszcie mam 16 wrogów
 
 
kolesgit 
Wolny chłop


Gra w: SH1,SHC
Wiek: 26
Posty: 50
Skąd: Leżajsk
Medale: Brak

Wysłany: 28 Styczeń 10, 16:14   

Nie wiem czemu, ale mi to nie chodzi. Wszystko zrobiłem jak było napisane,a postaci nowych nie ma.

EDIT: Ok już all gra :D
 
 
 
Fryderyk 
Wędrowiec

Gra w: Stronghold: Crusader v1.1
Posty: 7
Skąd: Dolny Śląsk
Medale: Brak

Wysłany: 4 Maj 10, 09:36   

A mi działaja te postacie , ale mówią po polsku mimo że pisze u nich po angielsku :(
_________________
Fryderyk I Mocny
 
 
 
karabin91 
Wędrowiec

Gra w: Twierdza: Krzyżowiec, Twierdza 2 Deluxe
Posty: 1
Skąd: W-wa
Medale: Brak

Wysłany: 22 Sierpień 10, 17:00   

wgrałem nowe postacie z warchest i nie mam polskich znaków. próbowałem łatać spolszczeniem ale nie podziałało. Co mam robić?
 
 
 
Bordinio 
Moderator


Gra w: Obecnie w żadną.
Posty: 1036
Medale: Brak

Wysłany: 22 Sierpień 10, 17:45   

Niestety nic nie da się zrobić. Przy operacji implementowania przeciwników tracimy znaki bezpowrotnie. Jedynie ó działa ;) [ Crack jest angielski i stąd ten problem ]


//edit: Jak ktoś umie wrzucać to ma polską mowę i brak polskich znaków. Inni przy wrzucaniu mają angielską mowę i brak polskich znaków ;P
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 23 Sierpień 10, 11:21, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Strongholder123 
Wolny chłop


Gra w: SH,SHD,SHC,SHCE,SH2,SHL,SHK
Posty: 50
Skąd: Polska
Medale: Brak

Ostrzeżeń:
 2/3/3
Wysłany: 30 Sierpień 11, 18:57   

Po co to komu skoro ja mam tę grę na płytce i EXTREME i jakoś mam wszystkich bez potrzeby ściągania :p

[color=green:]Po to, że niektórzy chcieli mieć przeciwników w podstawowym Crusaderze. To było "modne" przed Warchestem i Extremem.
- Bordinio[/color:]
_________________
Jestem Wąż! Wielki Wąż! zara cie ugryze i bedzie po tobie >:)
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 30 Sierpień 11, 19:12, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | Template DarkMW created by razz