Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Zauważyłem, że część z was inwestuje bardziej w kamienie, niż drewno... W SK proporcje są nieco inne i do większości budynków potrzeba sporo więcej drewna. Później możecie mieć problemy z produkcją...
Rozwinąłem bankiety na ubrania, razem produkują ponad 120 szt, a mnożnik jest 16x, więc w najgorszym wypadku po 2 dniach będę miał honor na kolejną część poziomu (mam 10lvl). Więc to się bardzo opłaca.
Poleci mi ktoś w co warto inwestować na 10lvl? Chcę się przygotować dobrze, żeby za 4 części(12 rp) rozpocząć pełną parą produkcję broni dla pikinierów.
tomcho napisał/a:
Od produkcji ubrań masz mnożnik 16? Czy dekoracje ,biblioteka itp. też zwiększają mnożnik?
Nie wyjaśniłem.
Mnożnik 16x za urządzenie bankietu z jednego zestawu produktów (mięso, krzesła, metalowe naczynia, ubrania), czyli produkując dziennie 100 zestawów mam 1600 honoru, nie zaglądając w ogóle do zamku.
Ostatnio zmieniony przez Thiasos 28 Lipiec 10, 20:03, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum