Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Najtrudniejszą misją jest oczywiście misja 15. To ze względu na to, że jest ona na czas A jeśli połączymy to z najwyższym poziomem trudności to jest wręcz niemożliwie trudna (oczywiście jeśli gramy w wersję spatchowaną, gdzie przewaga wysokości istnieje). Wtedy naprawdę liczy się każda sekunda! I ta sekunda może być przyczyną klęski. Wiem to po sobie Mi się udało ukończyć tą misję na bardzo trudnym, bez straty żołnierza ale było naprawdę trudno. Zresztą sami zobaczcie końcówkę
Mogłeś wstawić też filmik jak rozkopujesz fosę i wchodzisz do miasta wtedy by można by uwierzyć że nie straciłeś ani jednego żołnierza.
Mógłbym nagrać nawet filmik z całej misji, ale trwałby on kilka godzin To jest misja typu zapisz-wczytaj. Jeden zły ruch i musisz wczytywać. Mogę pokazać Ci opis i screeny, które umieściłem w tutaj Rozkopywanie fosy zaczynamy po oczyszczeniu zewnętrznych murów, od strony bramy w zasadzie wystarczy rozkopać jednopolowy pasek w stronę bramy, aby taran mógł do niej dojechać.
Misja 15 jest trudna dl tych, którzy poprzednie przechodzili na cheatach. Jak dla mnie 2 oblężenie zamku wieprza trwało krócej niż 1, bo zajęło mi góra 1h, a nad 15 to około tygodnia się męczyłem.
Gra w: stronghold v1.2 z exalibur pack, Crusader 1.2
Wysłany: 13 Listopad 10, 10:39
dla mnie najtrudniejsze sa ataki na wieprza i wilka. wszysttkie te mapy podmienialem(w prosty sposob- kopiowalem misje, zmienialem nazwe kopii na nazwe jakiejs inwazji, wlejalem do maps, dodawalem armie w edytorze, kopiowalem inwazje, zmienialem na nazwe misji, wklejalem- proste, nie). bez tego oszustwa nie moglem przejsc
Gra w: C, 1 , 2D , CE
Wysłany: 15 Styczeń 11, 14:38
Manukun napisał/a:
Misja 15 jest trudna dl tych, którzy poprzednie przechodzili na cheatach. Jak dla mnie 2 oblężenie zamku wieprza trwało krócej niż 1, bo zajęło mi góra 1h, a nad 15 to około tygodnia się męczyłem.
Nie zgodzę się . Osobiście grałem bez kodów , a misja sprawiała mi kłopot z powodu ograniczenia czasu - ja najpierw wolę sobie dokładnie obejrzeć zamek i wszystko zaplanować , a nie robić wszystko "na szybko".
Gra w: C, 1 , 2D , CE
Wysłany: 15 Styczeń 11, 14:43
Artut97 napisał/a:
Cytat:
13 Listopad 10, 11:39
Wydaję mi się, że bez sensu odgrzałeś temat.
A mi nie - dyskusja nie została wyczerpana , temat nie był zamknięty.Za odkop mógłbyś uważać temat , gdzie wyczerpała się dyskusja / problem został omówiony i wyjaśniony.
Sensowne odgrzewanie tematów gwarantem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
wilka prawie zniszczyłem ale na końcu ma rowy...a zamek wieprza (2 atak) jest hardkorowy!
[ Dodano: 15 Lipiec 12, 17:21 ]
Manukun napisał/a:
JAK MOŻESZ?!ROBIŁEM WSZYSTKIE MISJE NA CZYSTO I TA BYŁA DLA MNIE TRUDNA!
PS.nie mam nic przeciwko cheatowcom jak nie cheatują w multi
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum