Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 13 Czerwiec 09, 10:29 MapY bY SonY?! Aka Percivall:)
1.Mapka Bezpańskie ziemie!
2.Mapka Buntownicy!
3.Mapka Hrabstwo Mustieri!
4.Mapka Między Wężem a Wilkiem!
5.Mapka Siedziba Dla Szczura!
6.Mapka Walcząc o Wolnośc!
7.Mapka Wyspa Wulkanikiu!(to już taka mapka Since Fiction xD)
LINK ---->DOWNLOAD KLIKNIJ TUTAJ!
Mapki są spakowane w jedno archiwum.
(mapki może nie są najlepsze pod względem graficznym krajobraz może się wydawac bardzo lipny ^^ ale naprawdę dobrze się na nich gra.)
Wszystkie mapki są mojego autorstwa objęte prawami autorskimi gdy wczytacie mapy na niektórych z nich jest informacja że ta mapa została utworzona przez użytkownika Percivall to był mój dawny nick:) to tylko taka informacja żeby nikt nie pomyślał że ukradłem mapki:). <3
Pozdrawiam sony
_________________ Nie ma takiej wojny której nie można wygrać.
Ładne mapy, patrząc choćby na screeny... Szczególnie podoba mi się wulkan. Ale nie we wszystkich mapach krajobraz jest realistyczny...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
No wiem ja trochę robie mapy SinCe FicTion ^^ czy jak się to pisze:D ale bardzo dobrze się na nich gra spróbój:) siedziba dla szczura na bardzo trudnym:) miodzio
_________________ Nie ma takiej wojny której nie można wygrać.
Chcę Ci przyznać, że ciekawy pomysł. Krajobraz rzeczywiście nierealistyczny, ale są też mapki w Sh C, których krajobraz taki jest. Jak byś popracował nad tym to naprawdę dobrze by to wyglądało. Oczywiście jest to ocena powierzchowna ponieważ tylko na podstawie screenów. Myślę, że nie długo ściągnę i ocenię poważnie Twoje prace.
Pozdrawiam
P.S. "Hrabstwo Mustieri", skąd Ty wziąłeś tę nazwę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum