ZalogujRejestracjaSzukaj Użytkownicy MedaleZaloguj się, by sprawdzić wiadomościGrupyStatystyki

Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij


Poprzedni temat «» Następny temat
Propozycje zmian i poprawek na forum
Autor Wiadomość
przemusio 
Piechur


Gra w: czasami zrobię mapę na konkurs (SH/ SHC),
Wiek: 23
Posty: 460
Skąd: Gdynia
Medale: Brak

Wysłany: 10 Czerwiec 10, 19:24   

Jest (na dole)
Taki banner ,,Stronghold ...'' trochę jak logo strony :)
W kancelarii nad tym działem
_________________

 
 
Adax 
Laureat konkursu


Gra w: Sh1.SHC
Wiek: 23
Posty: 106
Skąd: Za górami...
Medale: Brak

Wysłany: 10 Czerwiec 10, 19:52   

Fakt nie zauważyłem. Patrzyłem na niego 500 razy i nie skumałem. ech... :roll:
_________________
Czas leci, czas leci...
Innymi słowy do roboty...
Ech. :p
 
 
Siwy 
Moderator


Wiek: 25
Posty: 1462
Skąd: Nowogród Bobrzański
Medale: 1 (Więcej...)
Srebrny szachista (Ilość: 1)

Wysłany: 28 Sierpień 10, 23:34   

Nie wiem czy dałbyś radę to zrobić Odyn, ale fajnie, jakby po "dodaniu" posta do posta, że tak powiem, w sensie gdy napisaliśmy ostatniego posta w temacie i potem znowu coś piszemy to "dodaje" do poprzedniego. No i rzecz w tym, że nie widać tego jako nowy post, i tutaj propozycja, aby było widać :D . Nie wiem, czy rozumiesz o co mi chodzi, ale mam nadzieję, że zrozumiale napisałem.
 
 
Kacper 
Moderator
widzi wszystko.


Gra w: Stronghold 1
Wiek: 32
Posty: 429
Medale: Brak

Wysłany: 29 Sierpień 10, 00:02   

Na niektórych forach tak jest, gdy się edytuje albo dodaje coś do ostatniego posta, automatycznie widnieje jako nowy.

Czasami też wyskakują błędy, że jakiś stary post, z którym nikt nic nie robił, pokazuje się kilka razy dziennie jako nowy xD Auto-up tematu ;)

Z drugiej strony, tak trudno skopiować treść starego posta do nowego, a stary skasować? ;)
_________________
I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
 
 
Siwy 
Moderator


Wiek: 25
Posty: 1462
Skąd: Nowogród Bobrzański
Medale: 1 (Więcej...)
Srebrny szachista (Ilość: 1)

Wysłany: 29 Sierpień 10, 13:34   

W sumie to nie pomyślałem, żeby tak zrobić ;) .

A i widzę, że Odyn dodał [s]przekreślenie[/s].

Chwała mu! :D
 
 
Odyn 
Administrator


Wiek: 31
Posty: 856
Medale: Brak

Wysłany: 29 Sierpień 10, 13:40   

Takie coś faktycznie przydałoby się. Na razie nie znalazłem jak to osiągnąć, ale jeszcze pogrzebię trochę w Internecie za jakiś czas.
 
 
Siwy 
Moderator


Wiek: 25
Posty: 1462
Skąd: Nowogród Bobrzański
Medale: 1 (Więcej...)
Srebrny szachista (Ilość: 1)

Wysłany: 29 Sierpień 10, 13:48   

Hmmm... Wiem, że na http://forumweb.pl takie coś działa (to z tym dodawaniem do posta), więc może pogadaj z tamtejszym adminem ?
 
 
Odyn 
Administrator


Wiek: 31
Posty: 856
Medale: Brak

Wysłany: 29 Sierpień 10, 16:18   

Szczerze mówiąc nie lubię w takich sytuacjach pytać o zdanie innych, a szczególnie nieznajomych. Wolę posiedzieć nad czymś 10 dni dłużej, ale uniknąć głupich komentarzy.
 
 
thompson 
Rekrut


Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wiek: 27
Posty: 415
Skąd: Szczecin
Medale: Brak

Wysłany: 29 Sierpień 10, 17:15   

na emergency.gry-online chyba tez to działa
_________________
http://szerlok.pl/nakarm_psa/
 
 
 
Tay 
Dzielny wojak


Gra w: życie
Wiek: 25
Posty: 649
Skąd: Nowy Sącz
Medale: 1 (Więcej...)
Brązowy szachista (Ilość: 1)

Wysłany: 19 Grudzień 10, 22:01   

Moim zdaniem przydałby się na górze forum (załóżmy pod logo) banner prowadzący do strony.
_________________
https://www.speedrun.com/stronghold/run/zgn8770y
 
 
 
Odyn 
Administrator


Wiek: 31
Posty: 856
Medale: Brak

Wysłany: 20 Grudzień 10, 17:33   

Spory banner z linkiem znajduje się w opisie działu "O stronie". Jakoś nie mogę sobie wyobrazić w jaki sposób i w jakiej formie mógłbym umieścić ten lub inny banner na górze forum, żeby tam pasował.
 
 
Tay 
Dzielny wojak


Gra w: życie
Wiek: 25
Posty: 649
Skąd: Nowy Sącz
Medale: 1 (Więcej...)
Brązowy szachista (Ilość: 1)

Wysłany: 20 Grudzień 10, 18:00   

No to może nie banner, ale taki link tekstowy jak jest do starego forum... przydałby się w widocznym miejscu takie hiperłącze do strony.


Edit:Albo może w pasku menu też mogłoby być.
_________________
https://www.speedrun.com/stronghold/run/zgn8770y
 
 
 
Siwy 
Moderator


Wiek: 25
Posty: 1462
Skąd: Nowogród Bobrzański
Medale: 1 (Więcej...)
Srebrny szachista (Ilość: 1)

Wysłany: 20 Grudzień 10, 18:27   

Ale pytanie jest proste - po co ? Wydaje mi się, że większość osób trafiło na forum ze strony, a nie odwrotnie... Poza tym, masz wyrabany duzy banner w opisie działu stronghold.gry-online.pl, o czym już wspomniał Odyn ;) .
 
 
Tay 
Dzielny wojak


Gra w: życie
Wiek: 25
Posty: 649
Skąd: Nowy Sącz
Medale: 1 (Więcej...)
Brązowy szachista (Ilość: 1)

Wysłany: 20 Grudzień 10, 18:43   

Ja trafiłem z forum na stronę akurat ;) Ale mniejsza z tym, to tylko propozycja :)
_________________
https://www.speedrun.com/stronghold/run/zgn8770y
 
 
 
Fryzjer 
Szlachcic


Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wiek: 25
Posty: 330
Medale: Brak

Wysłany: 21 Grudzień 10, 13:51   

A nie myśleliście o tym, żeby dodać zakładkę w nawigacji ,,Portal"? U mnie na forum coś takiego zrobiliśmy i dzięki temu można łatwiej i szybciej przenieść się na stronę.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | Template DarkMW created by razz