Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Mi się Kingdoms podoba fajne budowanie, z drzewkiem mam problem bo jest po angielsku i sie domyslam Mówie teraz o Alfie 4. Tutaj wyrażajmy opinie o Kingdomsie. Podawajcie nicki swoje byśmy się znaleźli
Mój nick: DarnokOkOk
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Jestem w High peak, Threeth byliśmy na tym samym obrębie napisałem do ciebie wiadomość. Nie zdziw się że brzmi Cze??, bo zapomniałem że tutaj nie ma polskich znaków Na razie cię nie moge znaleźć xD
Edit: Zapomniałem dodać że podoba mi się grafika którą odświeżyli szkoda że jest mało jednostek ;(
Ostatnio zmieniony przez DarnokOk 1 Sierpień 10, 18:09, w całości zmieniany 1 raz
Znalazłem cię threeth, rzeczywiście blisko fajnie się będzię zgrać razem Co za zbieg okoliczności że jesteśmy tak blisko. Grabol w jakim jesteś "Ośrodku gminy" ja jestem w Evesham
Edit: Bo ja chce sobie zrobić więcej tych chłopów z włoczniami, mam ich 20, więcej nie mogę, jakie badanie odpowiada za to?
Ostatnio zmieniony przez DarnokOk 20 Lipiec 10, 15:13, w całości zmieniany 1 raz
No dobrze, że jesteśmy blisko. W grze denerwuje to, że np. kamieniołom kosztuje 1054drewna, a następny 1454drewna. Ceny budynków też są lekkim nieporozumieniem np. chatka drwala kosztuje 549drewna i 890kamienia(!)
Wiem. Ale w końcu to MMO. w plemionach też tyle kosztują kolejne lvl. Ale lepiej że się buduje nowe budynki Dziwne że wwygląd budynki mają drewniany a potrzeba na nie też kamyków ;D
Przesadzili że warsztat wyrabiający łuki kosztuje 5 000 drewna i 2 000 kamienia. Drogo ;D
Karty są fajne wcale nie wydaje się na nie prawdziwych pieniędzy tylko u dołu można sobie kupić za pieniądze w grze dostałem w jednej karcie 3.000 złota. Dobry pomysł z tymi kartami. Oby w finalnej wersji nie kosztowały prawdziwej kasy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum