Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 17 Maj 09, 20:14
Piotrek napisał/a:
dla mnie lepszy jest emir;-) dlatego bo ma lepszom obrone
trochę dziwnę że uważasz że emir ma lepszą obronę...
mi trud sprawia go oblężyc(kalifa) , a emira można łatwo pokonac(oblężyc) chodźby kilkoma asasynami
Kalif z uwagi na to ze wykorzystuje balisty do ataku i oorony. drazni mnie ich celnosc;) Emir za to ma wedlug mnie lepsza oraz lepszy atak caloksztaltem wojsk. Z obrona niestety nie sprawia zadnego problemu.
Jestem za Kalifem, trudno mi się go oblega. Zawsze boję się, wysyłając 50 HA pod jego mury, że mi ich spali...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Kalif na początku daje sie we znaki i to bardzo, ale potem słabnie. Emir atakuje większa siła ale jest mniej upierwdliwy. Dałem na kalifa bo z nim mam wiecej problemów.
Bardzo ładny temat się mi trafił. Zdecydowanie Kalif ma dobrą obronę a Emir dobry atak ale jak dla mnie to Emir jest taki troche oślimaczony bo wolno się rozbudowywuje. Ale nic nie przebije jego tekstów. Ostatecznie dla mnie obaj są słabi:P. Są bardzo równi.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum