Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
To jest taki jakby zalążek opisu misji krucjaty z tamtego forum? Bo jak tak to fajnie. Tak więc mam pytanie: czy w tej misji gdzie gramy z Ryśkiem na Wilka, która jest taka podobno łatwa, to zaatakować Wilka mamy przed czy po śmierci Rycha? Bo kiedy rysiek ginie, wilk sie nagle bogaci i odstaję od niego. Nawet na armii sie wtedy nie moge skupic bo co poł minuty trzeba żarie kupować.
Na początku misji zrób pare domków, targowisko, skład zapasów, spichlerz... pare chatek drwala, cehc inżynierów i arabskie koszary.
Szybko zbuduj ok. 20 HA i 10 inżynierów, a z inżynierów zrób 5 katapult. Za reszte kasy zrób sinsy. Tylko wykorzystaj całą kase!
Ważne w tej misji jest to, aby się nie rozbudowywać, nawet murów nie budować. W 2 minuty masz mieć gotowe to co wyżej napisałem. Na początku rysiek niszczy wilka troche, więc z tego skorzystaj i wyślij HA tak dalego od zamku wilka, aby cie nie dosięgnałm, ale tak blisko aby nsizczyć jego machiny oblężnicze etc. Wkraczają katapulty niszczą troche muru... HA podchodzą bliżej i od razu za nimi puszczasz sinsy. Sinsy się starają dojść do lorda i tyle... Łatwa misja, dla mnie najłatwiejsza w całej grze...
mam pytanie dotyczace misji chyba 10 walcze z szczurem vs saladyn i ehh niepamietam go bo z nim niegram ehh z tym co w pierwszej misji grasz i mam pomagac szczurowi czy tez nie? i prosze o jakos pomoc bo niemoge przejsc;p a co do acrobata to mozna ez dac 2 koscioly i licznik strachu(kwiatki) zeby bylo +8 popu i dac spichlerz jedzenie na +8 i podaki na +8 ale to bardzo szybko buduj, potem inzynierow zeby pomagali nisczyc mury rysiek bedzie co jakis czas wysylal mala grupke a ty sobie rob assysanow i arabskich wojownikow;p
Grasz ze szczurem na sułtana i salka. To prote - robisz asów ile wlezie i na salka. Potem zostaje sułtan, któruy raczej kłopotów ci nie sprawi.
P.S. Dzieki, przeszedłem ta misje i rzeczywiscie jest banalna.
Jestem w misji 32 Równiny Atum. Nie mogę sobie poradzić, ponieważ wprawdzie na początku nawet nieźle mi idzie, ale potem ataki są coraz silniejsze i wszystko mi płonie. Zrobiłem studnie choć to dużo nie pomaga. Znacie jakiś sposób przejścia tego?
Mam też problem z następną misją, ponoć najtrudniejszą. Zamglona rzeka i walka przeciw ryśkom.
Oprócz tego stoję w misji 25 - zapomniany. Wilk+Wieprz+Wąż+ Szczur vs. Ja
Ostatnią misją spawiającą mi kłopot są ostrzegawcze bębny, w której to misji walczymy przeciw trzem wilkom.
Byłbym wdzięczny gdybym otrzymał jakieś fajne wyjaśnienie (ew. link do jakiegoś filmu) do przynajmniej jednej misji, bo na razie stoję w miejscu.
Ja mam tak ZAWSZE na mapie "Bród na rzece"... mogę zbudować ze 5 lub 6 sadów a w reszcie nie ma jabłek i pracownik sobie siedzi i nic nie robi... dawniej tak nie miałem, po ponownym zainstalowaniu Cruska mam tak...
Acrobot mogę Ci napisac jak ja przeszedłem Zapomnianego.
Za kasę na początku kupiłem około 10 kuszników, produkowałem łuki, koniecznie się ogrodź.
Ustaw jedną wieżę z balistą i uważaj na niewolników. Sama misja nie jest trudna.
Ja mam tak ZAWSZE na mapie "Bród na rzece"... mogę zbudować ze 5 lub 6 sadów a w reszcie nie ma jabłek i pracownik sobie siedzi i nic nie robi... dawniej tak nie miałem, po ponownym zainstalowaniu Cruska mam tak...
Gra w: Crusader multi
Wysłany: 17 Marzec 09, 11:28
Racja, tam nie ma jabłek w tych niewidzialnych sadach. Wydawało mi się, że są , bo pracownicy nie siedzą cały czas, tylko jak dojrzeją jabłka w tych "normalnych" sadach to oni idą je tam zbierać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum