Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Szczerze mówiąc, to chciałem sprzedać samo body, ale mogę też z obiektywem - Nikkor AF-S DX 18-55 f/3.5-5.6G II.
Oczywiście do tego:
- oryginalny akumulator oraz ładowarka
- kabel USB
- zaślepki na korpus i obiektyw
- pasek na szyję
- instrukcja
- oryginalne opakowanie
- oprogramowanie
- paragon oraz karta gwarancyjna
Z aparatem nie miałem nigdy żadnych problemów. Nie pracował w ekstremalnych warunkach, zawsze był czysty, dobrze przechowywany. Przebieg to tylko ok 25000 zdjęć (przez prawie 3 lata), co przy wytrzymałości migawki rzędu 150000 klapnięć jest niewielką wartością.
Obiektyw również pracuje bez zastrzeżeń. Nadaje się idealnie do większości sytuacji - od makro po portrety.
P.S. Odpowiedź co do kupna dałbym do końca marca/początku kwietnia, bo mam też ofertę (Canon EOS 400D + EF-S 18-55mm KIT) od przyjaciółki tylko nie jest jeszcze pewna sprzedaży.
_________________ "Bogu duszę,
władcy ciało,
damie serce."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum