Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 16 Grudzień 08, 07:48 Team Poland Since 2008
Witam wszystkich zainteresowanych.
Wraz z DonKamillo planujemy stworzyć coś na kształt Polskiej Reprezentacji w SHC, podobnie jak Chorwaci lub inne Państwa, Pod patronatem Stronghold.Gry-Online.pl
Strona jest na ukończeniu, a zdradzić z pomysłu mogę tyle:
W Klanie będą Rangi - jak w Wojsku tyle że bardziej ogólnikowe.
Aby cały czas była rywalizacja pomiędzy członkami, rangi trzeba będzie zdobywać oczywiście .
Planujemy też robić częściej Cykle Turnieju, 1v1, 2v2 wszystko to oczywiście pod Banderą Team Poland i Stronghold.Gry-Online.PL
I tutaj Moja prośba do graczy Takich jak Czes, $, Lutel, członkowie SŹ, Crux, i reszta wyjadaczy, aby pomogli Mi i Kamillo w sprawach związanych z tym, aby jeżeli mają troszke czasu to się zaangażowali
Pozdrawiam
_________________ Team Poland
" I Kiedy Wróg Poszedł Do Nieba, Ja Zostałem W Piekle"
Nie wiem, czy się uda, czy nie, co prawda mam swoje zdanie na ten temat, ale nie ma sensu się wypowiadać.
Nie chcę angażować się w cokolwiek, bo nie wiem czy będę grał przez tydzień, czy zostane na dłużej. Poza tym nigdy nie lubiałem mieszać się w polskie sprawy - wmieszałem się w Crusadera ( klan ) i to nie był najlepszy pomysł...
Ostatnio zmieniony przez Lutel 16 Grudzień 08, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
Czes kazdy jest zajety i ma malo czasu... ja tez raz moge poswiecic 2-3h a raz 10 min... ale mysle ze znalazlbys te kilka minut dziennie(doslownie) zeby tylko sprawdzic co sie dzieje a robic cos jak bedziesz mial czas... nawet okazjonalnie...
Jasne ze nie dzis... wazne zebys ogolnie byl chetny do pomocy... w nowym C powstanie Reprezentacja i klan... SHC jest wszechstronne i mozna grac budujac efektowne zamki i mozna grac stawiajac walke wojskiem (rush? )... mysle ze jak ktos nie lubi "rush'u" to powinien powstać klan zrzeszajacy graczy ktorzy preferuja taki styl gry jak spokojne rozbudowywanie... mysle ze Ty bys mogl sie tym zajac bo masz w tym rozeznanie...
mysle ze jak ktos nie lubi "rush'u" to powinien powstać klan zrzeszajacy graczy ktorzy preferuja taki styl gry
O ja myślę że jest taki klan (mam na myśli ŚZ ) może i nie jest strasznie aktywny ani za bardzo ostatnio się w nim nie myślało o crusaderze ,ale jest xP ...
Gra w: Stronghold Kingdoms
Wysłany: 16 Grudzień 08, 21:15
Klan można by "reaktywować" ale potrzebny by był jakiś CL, a ja uważam, że na CLa się nie nadaję. Poświęcam takim rzeczom za mało czasu i uwagi i taki klan szybko by się posypał
_________________ Stronghold: Kingdoms - Sir Arris Cathimon (W3)
Steam: IPL{Strażnik}Arris
"klan zrzeszajacy graczy ktorzy preferuja taki styl gry jak spokojne rozbudowywanie"
lol ... jak ktoś nie ruchuje nie znaczy że po pt dalej się rozbudowywuje albo gra 6 godzin nie zajmując się atakami ,najazdami itd ... Bardziej by raczej pasował klan zrzeszających ludzi preferujących styl walki z zamkami ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum