Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam.
Kilka miesięcy temu pracowałem nad kampanią "Sojusznik z europy". Nie skończyłem kampanii z powodu braku czasu. Ale zaczynam nowy projekt pt. "Zemsta".
W kampanii przewiduje że będziemy dowodzili tylko, armiami arabskimi. W kampanii będziemy grać synem arabskiego władcy Amulem. Miasta przedstawione w kampanii są fikcyjne.
Fabuła:
"Gerek. Wielkie miasto władców arabii. Podczas drugiej wyprawy krzyżackiej, całą arabią i miastem rządził Mustafa. Wielki władca arabski który wygrał wiele bitew z krzyżakami i innymi wojskami. Syn Mustafy, Amul jest pojętnym człowiekiem, dobrze także walczył, lecz jaszcze nie dowodził armią. Pewnego poranka Gerek zostało otoczone przez wojska arabskie i krzyżackie. Wrogie armie miały dziesięciokrotną przewagęliczebną, więc nie miało szans. Zostało zniszczone i wydawało się że nikt nie przeżył. Jednak Amul zdołał uciec na wschód od Gereku z garstką ludzi. Musiał założyć własny obóz."
Ważne postacie:
Imię: Amul
Pochodzenie: Arabia
Charakter: Mściwy. Okrutny dla wrogów.
Misja 1:
Znalazł cię twój przyjaciel Irhabar, syn Saladyna. Powiedział o zdradzie Abdula i zakonu Assasynów. A na czele europejczyków stoi niemiecki Lord Harington. Musisz pomóc Irhabarowi pokonać Abdula. Wysyła się on na kotlinę łączącą Gerek z miastem Abdula. Masz przetrzymać jego zwiady.
Może dasz jakieś screeny, bo nie chce w ciemno pobierać...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum