Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Tak jak mówiłem - dziś wracam już do domku dokładnie ( przedtem byłem tylko chwilowo) ( kołó polnocy powinienem byc, troszku jazdy jest ) więc rano ci którzy chcą oglądnąć stronkę TP będą mogli to zrobić.
tzn dzis ją dam webmasterowi
przepraszam za opóźnienia ale cholerne swieta ;D
_________________ Team Poland
" I Kiedy Wróg Poszedł Do Nieba, Ja Zostałem W Piekle"
I jak z tą stronką? Bo coś mi się nie widzi taki klan... Na gg od dwóch dni nie odpisujesz nic, stronka powstaje już przynajmniej tydzień, ja nawet nie grałem ani razu z HolyKingiem. Więc nie widzę zbyt dużego sensu jak na razie w byciu w tym klanie, chociaż nie nazwałbym tego klanem jeszcze
Tu nie chodzi mi o to 'nie grałem z holykingiem wiec nie ma klanu', ale o jakiekolwiek działania. Już minął miesiąc, odkąd zdecydowałeś się reaktywować, czy stworzyć ten klan. I myślę, że przez tyle czasu powinieneś już coś konkretnego zrobić. Jeśli naprawdę masz zawalone życie szkoła, czy innymi sprawami, to przepraszam. A jeśli nie, to zacznij działać
spoko driller, ciebie akurat lubie i jestes git wiec moge ci wyjasnic wszystko.
wstaje 6 rano jade do szkoly wracam o 15 na 16 ide na trening po treningu jade do dziewczyny.
i w przerwach miedzy tym wszytkim odwiedzam gsa, forum, ale ciezko znalesc czas na gre, chyba ze np jestem na pc w nocy.
robie co moge i naprawde w jakim tempie moge;)
_________________ Team Poland
" I Kiedy Wróg Poszedł Do Nieba, Ja Zostałem W Piekle"
No tak, z HK czasem ciężko się skontaktować. Może jeśli HK ma poważne plany co do TP to po prostu ogarnijcie kontakt telefoniczny i się jakoś dogadajcie. Ale jak nie ma czasu na przekazanie info co do strony do klan będzie ciężko ogarnąć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum