Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam was na moim kanale YouTube jeżeli postaram się i mój net będzie lepszy ujrzycie na moim kanale serie z takich gier jak Battelfield 4, League of legends, Twierdza itp. Tak więc zapraszam do lajkowania i subskrybowania mojego kanału jak coś, komentarz pod filmem z grida to jest komentarz Maćka
wczoraj szyszek wpadł na pomysł, aby zebrać ludzi z forum którzy graja w lola i zrobić drużynę. Mysle ze bylo by to dobre dla naszego forum. Na pewno byłaby to duza promocja, tak wiec chętnych zapraszam na PW albo do tematu gry i rozrywka League of legends. (Przyjmiemy każdego)
Post tak niechlujny, że trudno mi go było nawet w minimalnym stopniu poprawić. Proszę się przyłożyć do pisania bo forum to nie śmietnik. [ brak interpunkcji ]
- B.
Ostatnio zmieniony przez Verson 13 Listopad 14, 18:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum