Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Swego czasu często leciała bardzo fajna reklama Żubra: "Rano kawka..." .
Nienawidzę natomiast reklam wszelkiej maści dezodorantów, maskar, podkładów itd. Ujdą jeszcze niektóre reklamy męskich antyperspirantów/dezodorantów . Bardzo wnerwiają mnie reklamy internetowe. Co chwila jakieś okienko wyskoczy że Ipada wygrałem, albo jakieś debilne reklamy od wuja Gugiela, tylko neta gówno zamula
Podzielcie się swoim zdaniem na temat reklam!
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Byłbym w stanie płacić 50zł miesięcznie, żeby tylko nie było w ogóle reklam w telewizji. Mimo, że prawie w ogóle nie oglądam (czasami meczyk, ew. Rodzina Zastępcza tudzież Jeden z Dziesięciu) to mnie szlag trafia. A już szczególnie, że często na wielu kanałach lecą jednocześnie i nie można nawet przełączyć.
To, że niektóre są nawet dobre (jak te Żubra, czy kiedyś Plusa) nie zmienia tego faktu .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum