Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SH, SHC, SH2, SH Kingdoms.
Wysłany: 1 Luty 14, 15:35
Ja będę na nim grał i chętnie pograłbym z tobą powiedz kiedy zaczniesz grać i o ok. której godziny i które państwo, województwo, hrabstwo czy powiat a ja spróbuję się do ciebie dopasować żebyśmy wylądowali obok siebie. Mój nick Lord Donald040
Ja nie wiem, może idę grać, ale to zależy od KWE na świecie 1.
W sumie racja, nie wiadomo, jak wiele osób zechce przenieść się na inny serwer. Jak rozumiem, najsilniejsze frakcje będą chciały zostać, a słabsze się po prostu rozsypią.
Gra w: Stronghold Kingdoms
Wysłany: 3 Luty 14, 17:16
Lord Smerf napisał/a:
Refus napisał/a:
Ja nie wiem, może idę grać, ale to zależy od KWE na świecie 1.
W sumie racja, nie wiadomo, jak wiele osób zechce przenieść się na inny serwer. Jak rozumiem, najsilniejsze frakcje będą chciały zostać, a słabsze się po prostu rozsypią.
Gra w: Stronghold Kingdoms
Wysłany: 3 Luty 14, 21:19
W tej chwili Domy H18 i H13 mają rozejm.
Po tej epoce (I) najprawdopodobnie większość graczy z H13 i H18 pójdzie graać na świat europejski.
Jak byś wbił na gre i zobaczył frakcje będące w Domu 4 to ci właśnie gracze (i nie tylk) wędrują na świat EU.
Dla nich wojna na PL I jak narazie jest zakończona...
Tzn pewne będą farmić golda i FP (punkty wiary) by potem iśc w bój.
Grupa Frakcji Knights of the White Eagle (H2/H5) raczej uda sie na Swiat Europa. Obecnie staramy sie o zawarcie pokoju przez wszystkie Domy na polskim Swiecie 1, po to abysmy mogli w zgodzie isc na European World.
Czekamy tez na publikacje mapy nowego swiata, ktora ma sie ponoc pojawic jeszcze w tym tygodniu.
[ Dodano: 7 Luty 14, 01:57 ]
Lord Smerf napisał/a:
A to ciekawe, może nawet wpadnę. Otwarcie 13 lutego, tak?
Lordzie Smerfie: wspomnielismy dzisiaj ciebie na TS obys zagral z nami na Europie
Otwarcie 13 lutego.
Knights of the White Eagle (KWE) na Swiecie Europa osiedla sie na obszarze hrabstw:
- Pomorskie
- Zachodniopomorskie
Zapraszamy wszystkich chetnych do osadnictwa na w/w obszarze i wstepowania w nasze szeregi. Zapraszamy rowniez Polakow osiedlonych na Litwie. Naszym zadaniem jest budowanie w porozumieniu z innymi polskimi grupami silnego panstwa, ktore bedzie zdolne do skutecznej ochrony interesow Polski na mapie Europy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum