Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Kingdoms, 1, Crusader
Wysłany: 5 Styczeń 14, 16:05 Wikia o Strongholdzie
Nie wiedziałem gdzie to wstawić, więc wstawiam tu.
Założyłem wikię o Strongholdzie i szukam ludzi którzy by pomogli mi ją tworzyć.
Ja zajął bym się jednostkami i budynkami ze Strongholda i Stronghold Crusader, a reszta mogła by coś innego tworzyć.
Gdybyście czegoś nie wiedzieli, dajcie znać. Tam nazywam się Refus, a tu Refus.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Myślę, że to nie ma totalnie sensu. Jak Smerfu wspomniał - wszystko jest na stronie, a dodatkowo niedawno ładnie odnowione i poprawione. Poza tym ta cała Wikia to straszna lipa widzę...
Jednakże brakuje nam materiałów o Twierdzy 3. Widzę, że masz sporo chęci, więc gdybyś przygotował materiały o budynkach, albo przeciwnikach, tudzież o skrótach klawiszowych etc. (zobacz, czego nie ma, a co warto opisać), to byłoby fajnie . Ale pamiętaj, że musi to być ładnie opisane, poprawnie pod względem ortograficznym i interpunkcyjnym i z dobrze przygotowanymi screenami (wzoruj się na tym, co już jest na stronie).
Cytat:
Tam nazywam się Refus, a tu Refus.
Aha, duża różnica . Wiem, że pewnie literówka jakaś. ; )
Gra w: Kingdoms, 1, Crusader
Wysłany: 5 Styczeń 14, 18:41
Siwy napisał/a:
Myślę, że to nie ma totalnie sensu. Jak Smerfu wspomniał - wszystko jest na stronie, a dodatkowo niedawno ładnie odnowione i poprawione. Poza tym ta cała Wikia to straszna lipa widzę...
Jednakże brakuje nam materiałów o Twierdzy 3. Widzę, że masz sporo chęci, więc gdybyś przygotował materiały o budynkach, albo przeciwnikach, tudzież o skrótach klawiszowych etc. (zobacz, czego nie ma, a co warto opisać), to byłoby fajnie . Ale pamiętaj, że musi to być ładnie opisane, poprawnie pod względem ortograficznym i interpunkcyjnym i z dobrze przygotowanymi screenami (wzoruj się na tym, co już jest na stronie).
Cytat:
Tam nazywam się Refus, a tu Refus.
Aha, duża różnica . Wiem, że pewnie literówka jakaś. ; )
Można powiedzieć, że dla mnie prawdziwy Stronghold kończy się na Crusaderze, więc nie mam ochoty grać w inne.
Dlaczego na wiki? Dajmy przykład. Wikia zdobędzie wymagane rzeczy, żeby ją zareklamowano, tzn. będzie widoczna na stronie pl.wikia.com, oraz na dole na większych wikiach. A gdzieś mogę wcisnąć, że współpracujemy z forum.stronghold.net i odrazu tutaj mamy reklamę.
A z tym że tu Refus, a tam Refus, to było zamierzone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum