Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 12 Luty 14, 16:56 Czy da się zastąpić wójta?
Hej,
mam problem. Wójt mojej malutkiej gminy jest ciągle afk, nic nie rozbudował i po prostu przestał w to grać. Czy da się jakoś pozbawić go stanowiska? Jestem obecnie chyba jedynym graczem w gminie, który aktywnie gra.
Wiem, że ponoć jest jakiś panel do głosowania, ale nie mogę go znaleźć. Jakieś porady?? ;/
Gra w: SH, SHC, SH2, SH Kingdoms.
Wysłany: 12 Luty 14, 17:04
Dziwne że nie możesz znaleźć panelu do głosowania. Znajduje się on jak włączysz część gmina potem przejrzyj zakładki które są w tym samym miejscu jak we wiosce włączasz na przykład szkolenie wojsk. Zawsze możesz zapytać się innych graczy. Gdybyś nie mógł go przegłosować możesz poprosić kogoś żeby namieszał w głosach mnichami (o ile jesteś we frakcji)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum