Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 28 Październik 13, 13:12 Turniej 1v1 w Krzyżowcu na naszym TeamSpeaku
Zapraszamy na turniej 1v1 w Krzyżowca! 2 listopada o godzinie 17 rozgrywamy rundę wstępną, natomiast 3 listopada odbędzie się runda mistrzowska (półfinały/finał). Rozgrywki będą prowadzone na naszym TeamSpeak'u (79.133.216.214:7300). Aby się zapisać należy do 2 listopada poinformować mnie na TeamSpeak'u . Mecz finałowy będzie nagrywany i zostanie wrzucony na nasz kanał YouTube!
Wymagania:
Wersja HD oraz GameRanger.
Zasady w rundzie wstępnej:
- bez ognia (czyli bez balist ogniowych, smolnych rowów, koksowników, miotaczy bomb ogniowych, inżynierów z wrzącym olejem i podpalania budynków)
- czas pokoju: 10 minut
- złoto - 3.000
- prędkość gry: 50
- bez klatek z psami/wilkami
- pojedynek może trwać maksymalnie godzinę! Po tym czasie należy zrobić screena końcowych statystyk i pokazać mi. Do kolejnej rundy przechodzi osoba, która zabiła więcej jednostek wroga.
Mapa:
- RundaWstepna (można korzystać z terenu i surowców należących do gracza obok)
Oczywiście niedozwolone jest oszukiwanie, korzystanie z trainerów, czy innych programów ułatwiających rozgrywkę.
Do tej pory zapisało się już 15 osób . Proszę o nie zgłaszanie się do gry w tym temacie!
- bez ognia (czyli bez balist ogniowych, smolnych rowów, koksowników, miotaczy bomb ogniowych, inżynierów z wrzącym olejem i podpalania budynków)
- złoto - 3.000
- bez klatek z psami/wilkami
- pojedynek może trwać maksymalnie godzinę! Po tym czasie należy zrobić screena końcowych statystyk i pokazać mi. Do kolejnej rundy przechodzi osoba, która zabiła więcej jednostek wroga.
Mapa:
- RundaWstepna (TO NAZWA MAPY) (można korzystać z terenu i surowców należących do gracza obok)
- bez konnych łuczników
- czas pokoju: 5 minut
- złoto - 2.000 (tryb normalny)
Mapa:
- 1v1 Medium Map
Runda Finałowa:
Każdy gra z każdym:
Rafi - Macku
Rafi - Karish
Karish - Macku
Zasady:
- bez assassynów
- bez inżynierów
- złoto - 4.000 (tryb normalny)
Kurna, zobaczyłem news na stronie "zwycięzcą okazał się Maciek" i zonk. Przecież ja nic nie wygrałem xd. Od razu zajrzałem do tego tematu. Zwycięzca: Macku, a nie Maciek
Na przyszłość prosiłbym o umieszczanie nicków zgodnych z prawdą, aby nie powstawały takie właśnie niedomówienia .
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
No, wiem że ma, aczkolwiek mogłeś w newsie napisać jego nick, a nie imię ( bo to jednak trochu różnica jest ) , ale już tam mniejsza o to. Nie czuję urazy
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum