Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold Crusader
Wysłany: 28 Marzec 13, 21:33 Instalka Twierdzy Krzyżowiec wersja 1.1
Zalogowałem się do Game Rangera, i po kilku grach dowiedziałem się że laguję. jakkolwiek dziwnie to zabrzmiało na pierwszy raz, uzyskałem w końcu info że przez niespójną wersję, spowalniam grę reszcie użytkowników. Okazało się że przyczyną jest wersja 1,0 z której korzystałem. Ściągnąłem więc Patcha do wersji 1.1, co wywaliło mi grę w kosmos (uniemożliwiło jakiekolwiek jej otworzenie).
Spod sterty płyt, wyciągnąłem więc wersję oryginalną, i ku wielkiej uciesze, okazało się że jest to wymagana wersja 1.1 Myślę więc sobie że teraz można będzie w końcu rozegrać normalną partię. i co się okazuje? że logując się do gry sieciowej, wyskakują mi chińskie znaczki, a po dokonaniu akceptacji zielonego ptaszka i próbie rozpoczęcia gry, ta zawiesza się i wyrzuca z aplikacji.
Czy znajdę tu życzliwego wojownika, który użyczy mi swojej, sprawnie działającej wersji? walka z ośmioma Wolfami, staje się już nudna, i czas myślę najwyższy dostać młuckę od kogoś mocniejszego od komputerowego Lorda
życzliwemu Lordowi rozumiejącemu i doświadczającemu już w przeszłości irytacji kontaktu z graczem spowalniaczem- z góry dzięki
Gra w: Deluxe, Stronghold Crusader, Extreme
Wysłany: 29 Marzec 13, 15:53
Cytat:
Zalogowałem się do Game Rangera, i po kilku grach dowiedziałem się że laguję. jakkolwiek dziwnie to zabrzmiało na pierwszy raz, uzyskałem w końcu info że przez niespójną wersję, spowalniam grę reszcie użytkowników. Okazało się że przyczyną jest wersja 1,0 z której korzystałem. Ściągnąłem więc Patcha do wersji 1.1, co wywaliło mi grę w kosmos (uniemożliwiło jakiekolwiek jej otworzenie).
Spod sterty płyt, wyciągnąłem więc wersję oryginalną, i ku wielkiej uciesze, okazało się że jest to wymagana wersja 1.1
Czyli że ta wersja 1.0 była nieoryginalna?
_________________ Dawno temu żyły dwie siostry, Legalna Kopia i Nielegalna kopia, a którą ty wybierasz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum