Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 23 Wrzesień 12, 12:57 Nasi w nowym świecie World 6
Witam! Niedawno zacząłem przygodę z Kingdomes i teraz założyłem wioskę na świeżo otwartym serwerze World 6. Chciałem się dowiedzieć czy są wśród forumowiczów gracze z tego serwera. Jeśli jest nas kilku to może by założyć jakąś polską frakcje?
Witam.
Właśnie zacząłem grać też w tym Hrabstwie,gmina Notrhleach.
Mam nadzieję,że nawiążemy współpracę .
Jak wiesz kto gra z Polaków, daj znać.
Mój nick: webak79
Gra w: Kingdoms
Wysłany: 27 Listopad 12, 17:50
webak79 napisał/a:
Witam.
Właśnie zacząłem grać też w tym Hrabstwie,gmina Notrhleach.
Mam nadzieję,że nawiążemy współpracę .
Jak wiesz kto gra z Polaków, daj znać.
Mój nick: webak79
witam sory za dopiske po takim czasie ale dopiero zaczynam grac
Londyn/England>Mansfield/East Midland>Derby/Derbyshire>Mickleover jak ktos jest w okolicy to zapraszam na soczek:)
Ja też wróciłem do shk po długiej przerwie. Mój nick w grze jest taki sam jak tutaj. Narazie mam wioski w Worcester, gram na W6 od ok. 3-4 tygodni. Możecie do mnie śmiało pisać w grze, gdybyście potrzebowali jakiejkolwiek pomocy: surowce, język, dyplomacja, kontakty, porada (trochę się nagrałem na w1, crown prince)
W moim hrabstwie jest jeszcze conajmniej 5 polaków. Wszyscy byli w mojej frakcji, którą niestety musiałem wczoraj rozwiać.
Pozdrawiam!
P.S. Jakby co piszcie w grze bo rzadko tutaj wpadam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum