Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witajcie!
Wiem, że do Stronghold 4 daleka droga, ale chciałbym poznać wasze propozycje
Pomyślałem, że jeżeli FF albo inne wydawnictwo gier miało w planach 4 część to dla mnie fajnie by było gdyby połączono SH1 SHC i SH2, bo każda z tych gier się razem dopełnia. Chodzi mi o to, że w SHC jest coś, ale w SH2 tego nie ma i można nad tym ubolewać
Co myślicie o takim projekcie, jakie są wasze propozycje itp.?
Moje propozycje to: Stawianie farm tylko w oazach, gra w 3D (tylko ładna), różne szyki, budynki w normalnych wymiarach , możliwość patrzenia jak lord je ucztę, modli się lub patrzenie do domów mieszkalnych I jeszcze więcej...
Ciekawie by było gdyby jakieś 20 lordów? (przepraszam nie jestem zbytnio obeznany w SH1 SHC ) Nie wymieniłem SHL, bo jak by to wyglądało gdyby wilkołak zabijał Wilka?
Pozdrawiam czekam na wasze propozycje
P.S Nie wiedziałem do jakiego dać działu i wybrałem ten jeżeli zły to proszę przenieść
Przeniosłem zatem. S
Ostatnio zmieniony przez Siwy 8 Luty 13, 17:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum