Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Micha jest dobrym wojownikiem z doświadczeniem i sporo wiosek zburzył dlatego dla dobra nas wszystkich proszę o poparcie dla niego aby został liderem. Jeśli o mnie chodzi to mogę zostać oficerem... Micha się już przedstawiał on przewodzi największej polskiej frakcji na w6, tak więc nawet z tego powodu myślę, że ma pierwszeństwo do przewodzenia nam. On gra i grał też na innych światach i odnosił sukcesy.
A można zrobić jakąś mini sondę na tym forum? Wtedy problem z glosowaniem na lidera nie bedzie problemu. Ogolnie dostrzegam że większość proponuje MIche to moze niech tak się stanie.
Gra w: Kingdoms
Wysłany: 29 Styczeń 13, 21:11
wydaje mi sie ze liderem powinien zostac Michu więc ze mna nie ma problemu, lider musi byc dobrym graczem i dyplomatą, powinien tez dobrze władac angielskim i powinien miec poparcie wiekszosci oczywiscie wiec nie widze lepszego kandydata jak Michu
ja tez jestem tego zdania ze Michu powinien byc Oficerem naszej frakcji i z tego co widze wiekszosc sie z tym zgadza. Ale mozemy z kolei zrobic sonde na 5 podoficerow ja zglaszam swoja kandydature jak mowilem od samego poczatku uwazam ze King_Sobieski i vanGraff powinni do nich nalezec napewno
Gra w: Kingdoms
Wysłany: 29 Styczeń 13, 21:21
mysle ze sonda nie będzie potrzebna, z tego co sie orientuje to Michu zostanie naszym przywódcą i ja sie z tym zgadzam, nie wiem jak pozostali ale widze ze tez nie maja nic przeciwko, co do oficerów, wiadomo powinni byc to tez gracze doswiadczeni i tacy którzy rozumieja angielski i potrafia cos napisac od siebie a nie przez translator google bo przez to ustrojstwo to bzdury wychodza takie ze angile nie rozumieja co jest napisane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum