Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam.Czy możecie mi powiedzieć czym zajmuję się wasal dla swojego Lorda i jakie są jego zadania.Bo ostatnimi czasami nie zwracałem na to uwagi,poporstu chciałem mieć więcej expa. .Z góry dziękuję i czekam na szybką odpowiedź.Pozdrawiam
Będąc czyimś wasalem dostajesz za to dodatkowy honor a Twój Lord może u Ciebie stacjonować wojska,które nie wliczają mu się do stanu armii.W jednej wiosce można mieć maks 500 armii ale jak Lord ma kilku wasali to w każdej wiosce (tej wasalskiej) może mieć kolejne 500 i tak można zgromadzić sporą armię .
Dla Ciebie jeszcze ten plus,że to wojsko od Lorda możesz wykorzystać do obrony swojego zamku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum