Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wchodzisz we właściwości swojego routera, w zakładce "ogólne" klikasz na "ustawienia". W kolejnym okienku klikasz "dodaj" i robisz tak, jak jest opisane w podanym przeze mnie linku. Tak przynajmniej robi się mając Vistę .
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Wchodzisz we właściwości swojego routera, w zakładce "ogólne" klikasz na "ustawienia". W kolejnym okienku klikasz "dodaj" i robisz tak, jak jest opisane w podanym przeze mnie linku. Tak przynajmniej robi się mając Vistę .
W sumie powinniśmy spytać na początku, teraz pewnie nie pamiętasz - instalowałeś coś wtedy, gdy GR przestał Ci działać? Jakieś update'y Windows Ci wcisnął? Nie jestem wielkim znawcą komputerowym, ale miałem kiedyś tak, że update systemu powodował problemy z logowaniem się do mojego konta w Fifie. Tak przynajmniej zaobserwowałem, że cofając te update'y problem znikał .
Wchodzisz w Panel sterowania -> Programy -> Zainstalowane aktualizacje. W celu odinstalowania, w tym okienku wybierasz daną aktualizację i klikasz na niej dwukrotnie. Dalej sobie poradzisz .
Temat ten utworzyłeś 29 lipca, czyli szukaj aktualizacji z 28 lipca lub wcześniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum